32 زندانی از چنگ طالبان در هلمند آزاد شدند

مسؤولان محلی در هلمند می‌گویند که در نتیجۀ عملیات شبانۀ نیروهای ویژۀ امنیتی در منطقۀ شورکی ولسوالی گرشک این ولایت ده‌ها سرباز از زندان طالبان آزاد شدند.

عمر زواک، سخنگوی والی هلمند به سلام‌وطندار می‌گوید که  نیروهای امنیتی سه شنبه شب یک زندان طالبان را هدف قرار دادند که در نتیجۀ آن به شمول 4 ملکی 32 نظامی نیز آزاد شدند. او می‌گوید، طالبان مسلح چندی پیش بیشتر این افراد را از منطقۀ باباجی و بخش‌های دیگر این ولایت زندانی کرده بودند که در نهایت شب پیش این زندان به گونۀ کامل نابود و به طالبان نیز تلفات سنگینی وارد کردند، اما شمار کشته و زخمی‌های این رویداد روشن نیست.

محمدرسول زازی، سخنگوی قول اردوی 215 میوند می‌گوید، این شمار افرادی که از زندان طالبان آزاد شدنده‌اند پس از بررسی‌ها و روشن شدن هویت‌شان آزاد خواهند شد.

این نخستین‌بار نیست که نیروهای امنیتی هلمند، عملیاتی را بالای زندان‌های طالبان انجام داده‌اند، پیش از این نیز نیروهای امنیتی شماری از زندان‌های طالبان را در این ولایت هدف قرار دادند که در آخرین مورد 60 تن از یک زندان طالبان در ولسوالی نوزاد آزاد شدند.

 

 

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام