14 میلیون انسان در جنوب آفریقا گرسنه اند

برنامۀ جهانی غذا با پخش خبرنامه‌‌یی از خشک‌سالی‌های شدید و کمبود غذا در جنوب آفریقا به شدت ابراز نگرانی کرده و گفته است که 14 میلیون نفر در این مناطق غذای کافی برای خوردن ندارند.

به دلیل «ال‌نینو»های سال 2015 و خشک‌سالی‌های متواتر پس از آن، تولید محصولات کشاورزی در مناطق جنوبی آفریقا به حداقل خود رسیده است.

برنامۀ جهانی غذا در خبرنامۀ روز گذشته‌اش (دوشنبه) گفته است که باران‌های ناچیز، تندبادهای داغ و سیلاب‌ها در مناطق نزدیک رودخانه‌ها در جنوب آفریقا، سبب تخریب بیش از 60 درصد محصولات مهم کشاورزی چون غله‌جات شده است.

بر بنیاد این خبرنامه، مالاوی، ماداگاسکار و زیمبابوه کشورهایی هستند که در بدترین شرایط غذایی قرار دارند. مالاوی با داشتن بیش از 2.6 میلیون شهروند نیازمند غذا و همزمان افزایش 73 درصدی بهای مواد اولیۀ خوراکی، نگرانی شدید سازمان جهانی غذا را برانگیخته است.

ارتارین کازین، مدیر اجرایی برنامۀ جهانی غذا در جریان سفرش به زیمبابوه گفته است: «من از همه بیشتر نگران صاحبان زمین‌های کوچکی هستم که با وجود این خشک‌سالی‌ها، حتا نمی‌توانند غذای کافی برای اعضای خانوادۀ‌شان تهیه کنند».

اتیوپی نیز خشک‌سالی شدیدی را تجربه می‌کند. این خشک‌سالی در 30 سال گذشته بی‌پیشینه بوده است. سازمان «مراقبت از کودکان» (Save the Children) می‌گوید که 400 هزار کودک در این کشور با مشکل سوءتغذی مواجه هستند.

عامل اصلی این‌ خشک‌سالی‌های شدید و بی‌پیشینه، گرم شدن کرۀ زمین و به تعقیب آن وقوع «ال‌نینو»‌ها است. ال‌نینو پدیده‌یی طبیعی و یکی از چرخه‌های مشهور آب‌و‌هوایی جهان است که هر 2 تا 7 سال در آب‌های نصف‌النهار مرکزی ـ شرقی رخ می‌دهد.

پیامدهای آب‌و‌هوایی ال‌نینو، طوفان‌های سهمگین در سواحل جنوبی و مرکزی ایالات متحده و خشک‌سالی‌های شدید در استرالیا، اندونزیا و جنوب آفریقا هستند. قوی‌ترین ال‌نینو‌ در سال 2015 اتفاق افتاده است که باعث خسارات شدیدی در آفریقا و مناطق مرکزی آمریکا شده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام