گیرماندن 30 تن در ولسوالی کوهستان فاریاب در برف

بزرگان قومی ولسوالی کوهستان فاریاب می‌گویند که 30 باشندۀ این ولسوالی که می‌خواستند به شهر میمنه بروند، از دو روز به این‌ سو در منطقۀ قرمقول ولسوالی کوهستان گیر مانده‌اند. آنان می‌گویند، اگر حکومت برای نجات گیرمانده‌ها اقدام نکند، فاجعۀ انسانی رخ خواهد داد.

یکی از افراد گیرمانده در تماس تیلیفونی به سلام‌وطندار می‌گوید که در این مدت یک‌تن از همراه‌هانشان جان باخته و وضعیت 11 تن دیگرشان وخیم است.

داکتر سعادت، رییس شورای مردمی ولسوالی کوهستان فاریاب به سلام‌وطندار می‌گوید که تا کنون از وضعیت این 30 گیرمانده اطلاعی در دست نیست.

او می‌گوید، برخی از باشنده‌گان این ولسوالی برای نجات گیرمانده‌ها رفتند، اما تنها جسد یک‌تن از آنان را پیدا کردند.

اما عبدالکریم یورش، سخنگوی فرماندهی پولیس فاریاب می‌گوید که آنان تنها از ۱۵ مسافری از شهر میمنه به سوی ولسوالی کوهستان در حرکت بودند، خبر دارند. او می‌گوید، این افراد در منطقۀ میرزایی در برف گیرمانده بودند که 1 تن‌شان‌ جان باخته و  ۱۴ تن دیگرشان نجات داده شدند.

ولسوالی کوهستان فاریاب در ۱۲۰ کیلومتری شهر میمنه، مرکز این ولایت قرار دارد که راه‌های مواصلاتی این ولسوالی سخت‌گذر اند و هم‌اکنون در کنترل طالبان قرار دارد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام