شماری از باشندگان غور به سلاموطندار میگویند که از مدتی به اینسو آب تمام چاههایی که حفرکردهاند، خشک شده است و آنان اکنون از آبهای آلوده و دریا استفاده میکنند.
به گفتۀ آنان، به دلیل استفاده از آبهای غیرصحی، اکثر افراد به بیماریهای مختلف مبتلا شدهاند.
باشندگان غور میافزایند، با این که دریاهای بزرگ هریرود، مرغاب وفراه رود از این ولایت میگذرند؛ اما آنان هنوز هم با کمبود آبآشامیدنی پاک روبهرواند.
باشندگان غور میگویند که مسئولان محلی این ولایت بارها برایشان وعدۀ انتقال آب را دادهاند؛ اما تاکنون هیچ اقدام عملی در این زمینه انجام نشده است.
جمعهگل یعقوبی، رئیس صحت عامۀ غور نیز میگوید که کمبود منابع آبی، گرمی هوا وعدم استفاده از آبهای پاک سببِ بیماریهای چون اسهال و گلودردی در بین شهروندان این ولایت شده است.
عبدالحی خطیبی، سخنگوی والی غور نیز با تأیید کمبود منابع آبی وعدم دسترسی مردم به آب آشامیدنی صحی میگوید که از ده سال به اینسو نهادهای مختلف دولتی وغیردولتی در تلاش انتقال آب از مناطق دوردست به شهر فیروزکوهاند؛ اما به دلیل مداخلۀ شماری از مردم محل، آنان نتوانستهاند که این مشکل را حل کنند.
باشندگان شهر فیروزکوه میگویند، اگر به وضعیت کنونی این شهر توجه نشود، بیماریها گسترش یافته و آنان مجبوراند که این شهر را ترک کرده و به روستاها یا هم به ولایتهایی بروند که در آنها دسترسی به آب پاک وجود دارد.