کشف گور گمنام در آشپزخانۀ ارگ ریاست جمهوری

ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرده که بقایای دو جسد در جریان کار ساختمانی در آشپزخانۀ «قصر شماره یک» ارگ ریاست جمهوری پیدا شده است.

بقایای این دو جسد شامل دو جمجمه و استخوان‌های بدن انسان است که به طب عدلی/پزشکی قانونی فرستاده شده است.

دفتر رسانه‌های ریاست جمهوری در خبرنامه‌یی که به رسانه‌ها فرستاده، گفته است که کمیسیونی برای «تکریم و شناسایی» این جسدها تعیین شده است. اعضای این کمیسیون، نماینده‌هایی از طب عدلی، نهاد پزشکان برای حقوق بشر، کمیسیون مستقل حقوق بشر و وزارت داخله هستند.

این کمیسیون که از سوی رییس جمهور توظیف شده، وظیفه دارد هویت صاحبان جسدها را شناسایی و آن‌ها برای خاک‌سپاری به خانواده‌های‌شان تسلیم کند.

در اعلامیۀ ریاست جمهوری هم‌چنان آمده است، چنانچه وابسته‌گان آن‌ها پیدا نشوند، دولت افغانستان این جسدها را به خاک می‌سپارد.

ارگ ریاست جمهوری افغانستان در دهه‌های گذشته قتلگاه شماری از مخالفان سیاسی چون داوودخان، غلام‌نبی‌خان چرخی و… بوده است. بسیاری از کسانی که در این قصر کشته اند، به صورت ناشناس یا پنهانی به خاک سپرده شده اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام