کشته‌شدن فرماندهان ارشد طالبان در فاریاب

مسئول مالی طالبان برای پنج ولایت، معاون و رئیس محکمۀ این گروه برای ولسوالی قیصار در نتیجۀ عملیات نیروهای امنیتی و ناتو در فاریاب کشته شدند.

محمدحنیف رضایی، سخنگوی قول اردوی ۲۰۹ شاهین با ارسال خبرنامه‌یی به سلام‌وطندار کشته‌شدن این افراد را تأیید کرده است.

آقای رضایی می‌گوید، در نتیجۀ این حمله 56 عضو دیگر طالبان نیز کشته شدند و اعضای ارشد این گروه شامل مولوی گندم‌علی مسئول مالی طالبان برای پنج ولایت شمال کشور، مولوی حفیظ‌الله رئیس محکمۀ طالبان برای ولسوالی قیصار، مولوی خان‌آغا معاون ولسوال نام‌نهاد طالبان برای قیصار و مولوی ناصر مشهور به فاریابی یکی از فرماندهان محلی طالبان شامل‌اند.

در خبرنامه آمده است که دو جنگجوی این گروه به دست نیروهای امنیتی افتاده و در این عملیات یک مخفیگاه طالبان تخریب و چهار عراده موتر و چندین عراده موترسایکل این گروه نیز از بین رفته است.

طالبان در این مورد چیزی به رسانه‌ها نگفته‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام