کار ساخت بند برق پوزلیچ ولایت غور متوقف شده است

پس از چهار سال کار، نزدیک به دو ماه قبل کار ساخت بند برق پوزلیچ در شرق شهر فیروزکوه متوقف شد. فرار شرکت «روس الکترو» که قرارداد ساخت این بند برق را بسته بود، جنجال‌های حقوقی دو شرکت سهیم و بی‌توجهی حکومت مرکزی از دلایل توقف این کار خوانده شده است.

عبدالبصیر قادری، عضو شورای ولایتی غور از اعتراضات مردم به‌خاطر شروع دوباره‌ی کار این پروژه و بی‌پاسخ‌ماندن آن سخن می‌گوید و معتقد است که مردم دیگر امیدی به حمایت حکومت از آن‌ها ندارند. بنابراین، در صورتی‌که حکومت اقدامی در این زمینه نکند، آن‌ها تصمیم دارند با حکومت مرکزی قطع رابطه کنند.

پیش از این هم نگهبانان این بند به‌دلیل عدم دریافت حقوق‌شان و نبود تجهیزات نظامی دست به اعتراض زده بودند.

گفتنی است که بند برق پوزلیچ ظرفیت تولید چهارونیم میگاوات برق را دارد که در کنار روشن کردن خانه‌های مردم، زمین‌های زراعتی بیشتری را نیز آبیاری خواهد کرد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام