پرداخت پول در نشست‌های خبری به خبرنگاران

شماری از جریان‌های سیاسی گاه‌گاهی در پایان نشست‌ها و برنامه‌های خبری‌ خود برای برخی از خبرنگاران به نام‌های مختلف پول توزیع می‌کنند.

در تازه‌ترین رویداد، روز پنج‌شنبه حزب قیام ملی افغانستان، نشستی خبری‌یی را زیر نام «همایش ملی، سیاسی و مشورتی نجات افغانستان» با اشتراک شماری از احزاب سیاسی در کابل برگزار کرد و در پایان این نشست، فردی از اعضای این حزب که خود را احمدفرید الکوزی معرفی می‌کند، به خبرنگاران پول توزیع کرد؛ شماری از خبرنگاران این پول را پذیرفتند و شماری هم نه.

آقای الکوزی می‌گوید، این پول را برای صرف غذای خبرنگاران پرداخته‌ و «رشوت یا شیرینی نیست.»

رومل خرمی، خبرنگار در کابل می‌گوید، توزیع پول به خبرنگاران از سوی هر حزب و جریان سیاسی غیرقانونی است و به جامعۀ خبرنگاری آسیب می‌زند. به گفتۀ آقای خرمی، پرداخت پول به خبرنگاران به نحوی سانسور و پاگذاشتن روی آزادی بیان است.

مجیب خلوتگر، رییس اجرایی نهاد حمایت از رسانه‌های آزاد کشور نیز به سلام‌وطندار می‌گوید، تطمیع خبرنگاران به هر بهانه‌یی غیرقانونی و غیراخلاقی است و اعتبار خبرنگاران را زیر سوال می‌برد.

این نخستین بار نیست که جریانی سیاسی به بهانه‌‌یی سعی می‌کند به خبرنگاران و دست‌اندرکاران رسانه‌ها پول بدهد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام