نگرانی نهادهای ناظر انتخابات از تأخیر در روند انتقال مواد حساس

هفت روز از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری می‌گذرد، اما تا کنون مواد حساس انتخاباتی از برخی ولایت‌ها به کابل نرسیده و این موضوع سبب نگرانی نهادهای ناظر انتخابات و نامزدان ریاست جمهوری شده است.

یوسف رشید، رئیس اجرایی بنیاد انتخابات آزاد و عادلانۀ افغانستان (فیفا) به سلام‌وطندار می‌گوید، طولانی شدن روند انتقال مواد حساس انتخاباتی به شک و تردیدها می‌افزاید.

صغرا سعادت، سخنگوی بنیاد انتخابات شفاف افغانستان (تیفا) به سلام‌وطندار می‌گوید، کمیسیون انتخابات به وعده‌های پیش از انتخابات عمل نکرده و تا کنون نتوانسته است شمار رأی دهنده‌گان را در زمان تعیین شده اعلام کند.

به گفتۀ بانو سعادت، کندی در روند انتقال مواد حساس انتخاباتی سبب ایجاد شک و تردید در کارکرد کمیسیون انتخابات شده است.

مولانا عبدالله، عضو کمیسیون انتخابات امروز در یک نشست خبری در کابل می‌گوید، تا کنون به دلیل عدم رسیدن دستگاه‌های بایومتریک به کابل، پروسۀ تفکیک آرا آغاز نشده است.

به گفتۀ آقای عبدالله، تا کنون آرای شش هزار محل در سیستم مرکزی اسکن شده و آرا در دو مرحله پاکسازی می‌شود، در نخست آرای بایومتریک نشده باطل می‌شود و در مرحلۀ دوم آرا در داخل سیستم بایومتریک تصفیه می‌شود.

ذبیح الله سادات، از سخنگویان کمیسیون انتخابات به سلام‌وطندار می‌گوید، تا کنون مواد حساس انتخاباتی از 27 ولایت به کابل انتقال یافته و تا پایان امروز روند انتقال مواد حساس تمام می‌شود. به گفتۀ او، پروسۀ انتقال مواد حساس براساس پلان ملی صورت می‌گیرد.

مواد حساس انتخاباتی شامل دستگاه‌های بایومتریک و فورم نتایج آرا است. انتخابات ریاست جمهوری در ششم میزان، درست یک هفته پیش برگزار شد. قرار است نتایج ابتدایی این انتخابات در ۲۷ میزان و نتایج نهایی در ۱۶ عقرب اعلام شود.

در همین زمینه

تیفا: آمار کمیسیون در باره ناپدید شدن دستگاه‌های بایومتریک غیر واقعی است

شمار رأی‌دهنده‌گان ننگرهار بیشتر از رأی‌دهنده‌گان 7 ولایت شمالی

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام