نشست چهارجانبه با محوریت صلح افغانستان برگزار می‌شود

رئیس دبیرخانۀ شورای عالی صلح امروز در یک نشست خبری در کابل پیرامون تحولات اخیر در روند صلح افغانستان و دستاوردهای نشست عربستان سعودی می‌گوید، قرار است در هفتۀ روان نشست چهارجانبه‌یی با حضور افغانستان، عربستان، امارات متحدۀ عرب و ایالات متحدۀ آمریکا با محوریت صلح افغانستان برگزار شود.

به گفتۀ آقای اخپلواک، دولت افغانستان در این نشست پیشنهادهایش را در پیوند به آغاز گفت‌وگوهای صلح با طالبان ارایه می‌کند.

رئیس دبیرخانۀ شورای عالی صلح تأکید می‌کند که از تمام امکانات برای جلب طالبان به گفت‌وگوهای مستقیم با دولت افغانستان استفاده می‌کنند.

عطاالرحمان سلیم، معاون شورای عالی صلح نیز نشست علمای جهان اسلام در عربستان سعودی را برای آغاز گفت‌وگوهای صلح با طالبان ارزنده می‌داند و می‌گوید، با اعلام فتوای حرام‌بودن جنگ افغانستان از سوی علما، مشروعیت جنگ طالبان سلب شده است.

این در حالی‌ست که پیش از این نشستی درباره صلح افغانستان با اشتراک عالمان دین پاکستان و شماری از کشورهای اسلامی در اندونزی نیز برگزار شده بود؛ اما طالبان در این نشست اشتراک نکرده بودند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام