نبرد سخت طالبان و داعش در زابل

مسؤولان امنیتی زابل می‌گویند که از سه روز به این‌سو نبرد سختی میان طالبان و داعش در ولسوالی‌های ارغنداب، خاک افغان و دای‌چوپان این ولایت جریان دارد.

غلام‌جیلانی فراهی، فرمانده پولیس این ولایت گفت که بر بنیاد گزارش‌های استخباراتی آنان، از صبح امروز تا اکنون 50 تن از اعضای داعش و نزدیک به 14 تن از طالبان کشته شده اند. او دربارۀ شمار زخمیان این درگیری چیزی نگفت.

با این حال عبدالغزیز اکرمی، مسؤول مطبوعاتی کمیسیون حقوق بشر حوزۀ جنوب کشور می‌گوید که در چنین رویدادهایی بیشتر افراد غیرنظامی آسیب می‌بینند. آقای اکرمی از طرف‌های درگیر خواست تا متوجه جان و مال افراد غیرنظامی باشند.

فوزیه کاکر، عضو شورای ولایتی زابل نیز می‌گوید که تاکنون آماری دربارۀ تلفات غیرنظامیان این درگیری‌ها در دست ندارند و از مسؤولان محلی منطقه‌یی که در آن نبرد جریان دارد خواسته اند تا از آسیب‌رسیدن به افراد غیرنظامی جلوگیری کنند.

ولسوالی خاک افغان زابل و مناطقی از ولسوالی‌های دای‌چوپان و ارغنداب از هشت سال به این‌سو زیر کنترل طالبان بوده اند، با این حال این نخستین بار است که میان دو گروه طالب و داعش برای تسلط بر این مناطق درگیری صورت می‌گیرد. روز گذشته گزارش‌هایی وجود داشت که بر بنیاد آن‌ها این درگیری‌ها میان گروه ملادادالله منصور، شاخۀ انشعاب یافتۀ طالبان و ملااختر محمد منصور، رهبر جدید طالبان در گرفته است.

داعش هفت تن اسیر را سر برید

خالق‌داد اکبری، رییس شورای ولایتی غزنی به سلام‌وطندار گفت، از میان 17 گروگانی که گروه داعش آن‌ها را از مسیر غزنی ـ زابل از یک سال به این‌سو ربوده بود، این گروه هفت تن آنان را در درگیری‌های امروز با طالبان سر بریده است.

گفته می‌شود که بانویی از این هفده تن موفق به فرار شده، اما اکنون نزد طالبان است، این بانو گفته است که اهل جلال‌آباد می‌باشد.

اکبری می‌گوید که تاکنون از سرنوشت 10 اسیر دیگر که 3 خانم نیز شامل آن‌ها اند، اطلاعی در دست نیست.

ظفر شریف، ولسوال جاغوری نیز می‌گوید که بزرگان قومی ولایت جاغوری به دلیل درگیری‌ها در مسیر راه تاکنون موفق به انتقال اجساد از محل رویداد نشده اند.

ولسوالی جاغوری گفته‌های مبنی بر آزادی چهار خانم را رد کرد و گفت که نگران کشته‌شدن دیگر اسیران هستند. هم‌چنان سروصداهایی مبنی بر کشته‌شدن یک مرد و سه زن دیگر نیز وجود دارد، اما تا حال مقامی این مطلب را تأیید نکرده است.

طالبان تا کنون در این باره چیزی نگفته اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام