نبرد در ولسوالی چهاردرۀ کندز به شدت ادامه دارد

مقام‌های محلی در ولایت کندز می‌گویند که نبرد میان نیروهای امنیتی و طالبان در ولسوالی چهاردرۀ این ولایت به گونۀ وقفه‌یی جریان دارد و مسؤولان امنیتی در این باره پاسخ درستی به رسانه‌ها نمی‌دهند.

امرالدین ولی، معاون شورای ولایتی کندز در تماسی به سلام‌وطندار گفت، همه روزه نبرد میان طالبان و نیروهای امنیتی در این ولسوالی جریان دارد، اما مسؤولان امنیتی دربارۀ این نبردها اطلاعات درستی در اختیار رسانه‌ها و مردم قرار نمی‌دهند.

این در حالی است که هفتۀ گذشته مقام‌های امنیتی از پاک‌سازی این ولسوالی از وجود طالبان خبر داده بودند.

صدیق‌ صدیقی، سخن‌گوی وزارت داخله به روز سه‌شنبه (2 سرطان/تیر) گفته بود که این ولسوالی به دست حکومت است و طالبان از آن رانده شده اند.

ولسوالی چهاردره حدود یک هفته پیش پس از درگیری سختی میان نیروهای امنیتی و طالبان به دست طالبان افتاده بود و این گروه ادعا کرده بودند که در جریان درگیری تلفات سنگینی بر نیروهای امنیتی وارد کرده اند.

یکی از مسؤولان امنیتی کندز که نخواست نامش فاش شود، به سلام‌وطندار گفته است که صبح امروز (جمعه) نیز نیروهای امنیتی حملاتی زمینی و هوایی بر مواضع طالبان در مناطق پل چهاردره و مسیر نهر صوفی انجام داده اند. با این حال تا کنون خبری از پیشروی در این مسیر در دست نیست.

درگیری‌های اخیر در چهاردرۀ کندز سبب آواره شدن بیش از 200 خانواده از مناطق ناامن این ولسوالی گردیده است.

گفته می‌شود که این خانواده‌ها بیشتر از مناطق قریۀ یتیم، نهر صوفی و دوبندی اند و به دلیل افزایش ناامنی در این مناطق به ساحات امن پناه می‌آورند.

طالبان از آغاز سال جاری بر ولایت‌های مختلف از جمله بدخشان، فاریاب، نورستان، تخار و هلمند حملات‌شان را شدت بخشیده اند.

در تازه‌ترین مورد این گروه بر ساختمان مجلس در پایتخت حمله کردند که در نتیجۀ این حمله، دو غیرنظامی کشته و 31 تن دیگر زخمی‌ شدند.
 

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام