مکتبی در کابل ربات‌سازی آموزش می‌دهد

مکتبی در کابل در کنار دیگر مضمون‌های درسی، به دانش‌آموزان ربات‌سازی نیز آموزش می‌دهد. دانش‌آموزان این مکتب امروز نمایشگاه رباتیک راه‌اندازی کردند. مسئولان و آموزگاران این مکتب می‌گویند، مضمون رباتیک در بهبود خلاقیت، تیزهوشی و تشویق دانش‌آموزان به فراگیری دانش روز کمک می‌کند.

بشیراحمد رضایی، بنیان‌گذار و مدیر مکتبِ خصوصی کمک‌های آسایش جهانی به سلام‌وطندار می‌گوید، مضمون رباتیک از صنف آمادگی تا صنف هفتم برای تمام دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود. به گفتۀ آقای رضایی، مضمون رباتیک شامل دانش مدرن است و افغانستان برای پیشرفت ناگزیر با کاروان جهانی همگام شود.

آقای رضایی می‌گوید، لوازم ساخت ربات را از دیگر کشورها خریداری می‌کنند و در همکاری با خانۀ رباتیک افغانستان این مضمون را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند.

به گفتۀ مدیر مکتب کمک‌های آسایش جهانی، آنان تاکنون مبلغ دو صد هزار افغانی لوازم ساخت ربات‌ها را خریداری کرده‌اند.

دانش‌آموزان این مکتب نیز در زمینۀ ساخت ربات‌ها کارهای عملی زیادی انجام داده‌اند. آنان می‌گویند، بیشتر ربات‌ها را از روی کتاب‌های درسی‌شان ساخته‌اند و اندکی هم از خلاقیت خود استفاده کرده‌اند.

به گفتۀ دانش‌آموزان، مضمون رباتیک بر خلاقیت ذهنی‌شان مؤثر بوده و آنان را قادر به ساخت ربات‌های گوناگون کرده است.

اعضای خانواده‌های دانش‌آموزان نیز از این اقدام مکتب ابراز خوشنودی می‌کنند و می‌گویند، این مضمون سبب شده تا فرزندان‌شان با شوق بیشتر درس بخوانند.

دانش رباتیک در افغانستان نو بوده و هنوز در بیشتر مکتب‌ها جا باز نکرده است؛ اما گروه رباتیک‌سازان افغانستان که در ولایت هرات فعالیت دارد، توانسته در عرصۀ رباتیک افتخاراتی را کسب کند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام