مدارس دینی کابل؛ مراکز آموزشی طالبان

نخستین کنفرانس ارزیابی و بررسی وضعیت معارف کابل امروز برگزار شد.

محمد یعقوب حیدری، والی کابل در این کنفرانس می‌گوید، شماری از مدارس دینی در کابل به مراکز آموزشی گروه طالبان بدل شده است.

به گفتۀ حیدری، براساس معلومات، بیش از 40 هزار دانش آموز در کابل از آموزش محروم‌اند، 169 مکتب ساختمان ندارد و 3 هزار دانش آموز دیگر غیرحاضر دایمی‌اند.

شماری از آموزگارن مکاتب کابل نیز در نخستین کنفرانس ارزیابی و بررسی وضعیت معارف از توزیع‌نشدن زمین، پرداخت‌نشدن معاش در زمان معین و کمبود کتاب شکایت می‌کنند.

میرویس بلخی، وزیر معارف در این کنفرانس می‌گوید، مشکلاتی در بخش معارف وجود دارد که یکی از این مشکلات کاهش کمک‌های جهانی به بخش معارف است.

به گفتۀ وزیر معارف، کمبود کتابخانه، آزمایشگاه، میدان‌های ورزشی و آموزگاران مسلکی از دیگر مشکلاتی‌اند که مکتب‌های کابل با آن مواجه‌اند.

بلخی از بزرگان قوم و سایر باشندگان کشور می‌خواهد تا در بخش معارف با این وزارت همکاری کنند.

به گفتۀ وزیر معارف، تلاش‌ها در جریان است تا مشکل کمبود آموزگاران مسلکی حل شود؛ از همین رو قرار است 20 هزار آموزگار مورد ارزیابی قرار گیرد.

وزیر معارف می‌گوید، کار روی نصاب تعلیمی جریان دارد و مشکل کمبود کتاب نیز به زودی حل خواهد شد.

مشکل عدم دسترسی دانش آموزان به آموزش، کمبود کتاب‌های درسی، آزمایشگاه‌ها و نبود آموزگاران مسلکی زن از مشکلات عمدۀ معارف در تمامی نقاط کشور است. مسئولان وزارت معارف بارها وعدۀ حل این مشکلات را داده اند؛ اما تاهنوز در این راستا گام جدی‌یی برداشته نشده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام