قدردانی از «کمک‌های صادقانۀ» هند در هرات

شماری از جوانان و مسؤولان محلی هرات به خاطر آب‌گیری بند سلما و «کمک‌های صادقانۀ» هند، پرچمی 100 متره از این کشور را تهیه و به کنسولگری این کشور در هرات تحفه دادند.

محمدآصف رحیمی، والی هرات هم که در میان این افراد بود، گفت که مردم افغانستان قدرشناس هستند و تا حد توان‌شان دوستی با هند را حفظ می‌کنند.

والی هرات از کشورهای منطقه خواست مانند هند کمک‌های‌شان را به افغانستان ادامه دهند و این کشور را تنها نگذارند.

از زمان آب‌گیری بند سلما، این چهارمین بار است که باشنده‌گان هرات به روش‌های مختلف از آب‌گیری این بند و کمک‌های «صادقانۀ» هند سپاس‌گزاری می‌کنند.

امروز باشنده‌گان هرات به آمیت کومار میشرا، سرکنسول هند در این ولایت وعده کردند که رابطۀ کابل و دهلی همیشه پایدار خواهد ماند.

سرکنسول هند می‌گوید که بند سلما از سوی مقام‌های افغانستان، بند دوستی هند و افغانستان نامیده شده و اواسط سال 2016 میلادی، توزیع برق از این بند آغاز خواهد شد.

او افزود که تلاش آنان برای تکمیل آب‌گیری بند سلما ادامه دارد و حمایت‌های کشور هند از افغانستان هم‌چنان پایدار خواهد بود.

در همین حال عظیم کبرزانی، نمایندۀ شورای ولایتی هرات می‌گوید که حمایت‌های هند مردم را به آینده امیدوار می‌سازد. او خواهان کمک‌های بیشتر این کشور به افغانستان شد.

آب‌گیری بند سلما قرار است یک سال را در بر گیرد و به گفتۀ مقام‌های محلی هرات، پس از پایان آب‌گیری این بند، تولید برق از بند سلما آغاز خواهد شد.

بند سلما از پروژه‌های مهم زیربنایی در هرات است که ساخت آن به دلیل «ناامنی‌ها» چندین سال به درازا کشید. آب‌گیری در این بند حدود سه هفته پیش آغاز شد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام