فعالیت طالبان در حومۀ شهر کندز؛ هراس شهروندان از سقوط دوباره

شماری از باشنده‌گان کندز می‌گویند، با این که 10 روز از پس‌گیری مرکز شهر از چنگ طالبان می‌گذرد، اما هنوز هم طالبان در حاشیه‌های شهر حضور دارند و صدای تیراندازی در جریان شب، ترس سقوط دوبارۀ شهر کندز را در دل شهروندان برمی‌انگیزد.

باشندگان کندز ادعا می‌کنند که طالبان در دو کیلومتری چوک شهر کندز سنگر گرفته و در حال تجهیز و تجدید قوا هستند، اما از عملیات نیروهای دولتی خبری نیست.

شمس‌الله و محب، دو تن از شهروندان کندز می‌گویند که تمام شب از ترس و صدای گوله‌باری خواب‌شان نمی‌برد. 

اما اسدالله عمرخیل، والی کندز می‌گوید که عملیات‌های شبانۀ نیروهای ویژه در بخش‌های گوناگون این ولایت جریان دارد و به زودی عملیات پاکسازی اطراف شهر نیز آغاز می‌شود. والی کندز به مردم اطمینان می‌دهد که شهر دیگر به دست طالبان نخواهد افتاد و پس از این هیچ نیرویی غفلت نخواهد کرد.

از سویی هم امرالدین ولی، عضو شورای ولایتی کندز می‌گوید که حکومت محلی، هیچ مدیریت و هماهنگی درستی در انجام عملیات‌های نظامی در برابر طالبان ندارد و تنها مردم را فریب می‌دهد.

کندز در 12 میزان سال جاری برای بار دوم به دست طالبان سقوط کرد و نزدیک به 10 روز در داخل شهر درگیری‌های شدیدی جریان داشت که در نتیجۀ آن، ده‌ها غیرنظامی کشته و بیش از 400 تن دیگر زخمی شدند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام