فروشگاه‌های آنلاین؛ تحولی مدرن در دنیای بازرگانی

امروزه بیشتر فروشگاه‌ها در شبکه‌های اجتماعی کالاهای‌ بازرگانی‌شان را معرفی کرده و از این طریق در تلاش جلب توجه مشتریان و معرفی پدیدۀ دادوستد آنلاین برای مردم هستند.

تا جایی که این پدیده موفق به درآمده و با گسترش خدمات انترنتی در افغانستان فروشگاه‌های آنلاین نیز افزایش داشته است که روزانه بیشتر این فروشگاه‌ها در رسانه‌های اجتماعی تبلیغات گسترده را برای کالاهای بازرگانی‌شان انجام می‌دهند.

برخی از شهروندان کشور به ساده‌گی روزانه بیشتر نیازمندی‌های‌شان را آنلاین خریداری می‌کنند.

بنیانگذاران فروشگاه‌های آنلاین می‌گویند، برای ایجاد سهولت و مدرنیزه کردن خریدوفروش در کشور اقدام به چنین کاری کرده‌اند. آنان می‌گویند، همه‌ ساله برای حکومت مالیه پرداخت می‌کنند، اما تاکنون در این عرصه قانونی مشخص ساخته نشده است.

شهیر محسنی، رییس و بنیانگذار یکی از فروشگاه‌های آنلاین موتر به سلاموطندار می‌گوید، از این طریق ده‌ها موتر را به فروش رسانیده است. او می‌گوید، در نظر دارد که بخش‌های دیگری را نیز در فروشگاه‌ آنلاین اضافه کند تا شهروندان به ساده‌گی نیازمندی‌های‌شان را از این طریق به دست آرند.

به گفتۀ آقای محسنی، دادوستد آنلاین در کم‌ترین زمان انجام می‌شود که از تلف‌شدن وقت جلوگیری می‌کند.

نجیب ناصری، از دیگر بنیانگذاران فروشگاه آنلاین می‌گوید، پدیدۀ بازرگانی آنلاین در افغانستان یک چیز تازه است. او می‌گوید، فروشگاه‌های آنلاین برای شهروندان بهترین و با کیفیت‌ترین اجناس را به نرخ ارزان عرضه می‌کنند.

به گفتۀ آقای ناصری، در بخش بازرگانی آنلاین تاکنون قانون مشخصی تدوین نشده، اما حکومت سالانه یک مقدار مالیات را از آنان گردآوری می‌کند.

آقای ناصری می‌افزاید که آنان تلاش دارند تولیدات داخلی کشور را از طریق آنلاین به جهانیان معرفی کنند، تا زمنیۀ فروش در بیرون از کشور نیز مساعد گردد.

صیام‌الدین پسرلی، سخنگوی اتاق‌های تجارت و صنایع کشور در گفت‌وگویی با سلام‌وطندار، ظهور فروشگاه‌های آنلاین را در دنیای سرمایه‌گذاری سودمند خوانده می‌گوید، حکومت باید برای این پدیدۀ جدید قانون بسازد.

به گفتۀ آقای پسرلی، اتاق تجارت افغانستان برای حکومت پیشنهاد کرده است که به زودی قانونی را در بخش فروشگاه‌های آنلان تدوین کند.

سخنگوی اتاق تجارت و صنایع می‌افزاید، پس از قانونی شدن فروشگاه‌های آنلاین دست افراد استفاده‌جو کوتاه شده و شهروندان بیشتر از این پدیدۀ تازه وارد آگاه می‌شوند.

بنیانگذاران فروشگاه‌های آنلاین می‌افزایند که روند دادوستد آنلاین به گونۀ انترنتی است که مشتری می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی کالاهای مورد نیاز خود را انتخاب کرده و فروشگاه‌ها در کم‌ترین فرصت به نشانی آنان می‌فرستند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام