.jpg)
محمدیوسف کارگر، معاون فنی فدراسیون فوتبال افغانستان امروز (دوشنبه، 10 حوت/اسفند) هنگام بازدید از تیمهای چندین منطقه در شهر کابل، از آنها خواست تا تیمهای منتخبشان را در این فدراسیون ثبت و پس از این در میدان معیاری فدراسیون فوتبال بازی کنند.
فدراسیون فوتبال کشور با انتشار خبرنامهیی گفته است که در این دیدارها آقای کارگر را محمدفرید مولایی مدیر عمومی تیمهای ملی، عبدالصبور ولیزاده رییس فدراسیون فوتبال کابل و خالد دلاور مسؤول کمیتۀ جوانان این فدراسیون نیز همراهی میکردند.
بر بنیاد این خبرنامه، در این دیدارها مقامهای فدراسیون فوتبال کشور به تیمهای اردوگاه بتخاک و مناطق ارزانقیمت، بگرامی و کارته نو کابل توپ نیز اهدا کردند. این تیمها در زمینهای خاکی و پخته تمرین میکنند.
به نوشتۀ این خبرنامه، جوانان اردوگاه مهاجران در بتخاک شش تیم فوتبال تشکیل داده اند و از سوی میا کارگر، یکی از مربیان فدراسیون فوتبال افغانستان آموزش میبینند.
معاون فنی فدراسیون فوتبال افغانستان ضمن سپاسگزاری از مربیان و مردم محل که توانسته اند با امکانات کم در این مناطق دورافتادۀ کابل تیمهای فوتبال ایجاد کنند، به این تیمها وعده سپرد که فدراسیون فوتبال هر گونه همکاری خود را از آنها دریغ نخواهد کرد.





