عقد قرارداد ساخت نخستین شهرک قالین در کشور

مسؤولان ادارۀ مستقل اراضی هنگام امضای این قرارداد می‌گویند که این شهرک صنعتی قالین برگسترۀ نُه‌هزار جریب زمین، ساخته می‌شود که دراین شهرک صنعتی، خانه‌های رهایشی، فابریکه‌های قالین‌بافی، بخش خدمات عامه وتوسعه‌یی و ساحات سبز نیز نظر گرفته شده است.

قرار داد ساخت و ساز شهرک صنعتی قالین، امروز (دوشنبه) با حضور رییس جمهورمحمداشرف غنی، میان مسؤولان ادارۀ مستقل اراضی، وزارت‌های امورشهرسازی، تجارت و صنایع و اتحادیۀ صادرکننده گان قالین امضا شد.

جواد پیکار رییس ادارۀ مستقل اراضی هنگام امضای این قرارداد می‌گوید، شهرک صنعتی قالین در دو مرحله ساخته می‌شود که در مرحلۀ نخست این شهرک در ولایت های ننگرهار، بلخ و کندز بر گسترۀ 3500 جریب زمین ساخته خواهد شد.

به گفتۀ آقای پیکار، پس از ساخت این شهرک، برخی از مشکلات عمدۀ قالین بافان کشور حل می‌شود و در بخش صنعت قالین سرمایه‌گذاری‌ها  بیشتر خواهد شد.

آقای پیکار می‌افزاید که پس از ساخت و ساز این شهرک، به ارزش 180 تا 200 میلیون دالر در بخش صنعت قالین سرمایه گذاری خواهد شد.

عصمت باتور، رییس اتحادیه صادرکننده گان قالین افغانستان می‌گوید، هر چند هشتاد در صد زنان درکشور سرگرم قالین‌بافی هستند، اما از امکانات مناسبی برخوردار نیستند. وی می‌افزاید، تبدیل کردن مواد خام قالین به مواد پخته و چندین مشکل دیگر مانع بزرگ فراراه صادرات قالین افغانی اند و از دولت می‌خواهد که زمینۀ تولید مواد‌خام را در داخل کشور برابر کند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام