عالمان دین: جنگ در برابر گروه‌های تروریستی جهاد است

هزاران عالم دین در همایشی، مبارزۀ نیروهای امنیتی در برابر گروه‌های تروریستی‌یی که از سوی کشورهای همسایه حمایت می‌شوند را «جهاد» خواندند.

این عالمان که شمارشان به بیش از چهار هزار تن می‌رسید، امروز (پنج‌شنبه) در کابل، ضمن حمایت از نیروهای امنیتی افغانستان، گفتند که هرگونه مداخله و جنگ توسط هر گروه و به حمایت هر کشوری که در افغانستان انجام می‌شود، تجاوز بر دولت و مردم افغانستان است.

اشتراک کننده‌گان این همایش می‌گویند که دفاع از سنگر، هویت، استقلال و جان و مال مردم، جهاد پنداشته می‌شود و هر شهروند افغانستان مسؤولیت دارد تا در برابر کسانی که علیه مردم «بغاوت» کرده، مبارزه کنند.

حسین محقق‌زاده، یکی از این عالمان در همایش امروز گفت کسانی که به حمایت کشور‌های همسایه و منطقه شهروندان مسلمان کشور را به قتل می‌رسانند، اهداف بیگانه‌ها را در افغانستان تأمین می‌کنند.

عبدالظاهر حقانی، یکی دیگر از عالمان دین می‌گوید که مبارزه در برابر گروه‌های تروریستی‌یی که ابزار دست کشورهای خارجی هستند، فرض است و عالمان کشور حاضرند به حمایت نیروهای امنیتی در این راه قربانی دهند.

 اشتراک‌کننده‌گان این همایش با خوانش یک قطع‌نامۀ چهارماده‌یی، از تمام عالمان دین در کشور خواستند با هم‌دستی در برابر دشمنان دین مبارزه کنند.

این نخستین بار نیست که عالمان دین علیه طالبان و دیگر گروه‌های تروریستی فتوای جهاد می‌دهند؛ چند روز پیش نیز شماری از عالمان کشتن قاتلان سربازان ارتش و پولیس ملی را جایز دانستند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام