طالبان نماز جنازه نیروهای امنیتی در بغلان را حرام خوانده اند

طالبان در برخی از مناطق زیر تسلط‌شان در ولایت بغلان، نماز جنازۀ نیروهای امنیتی را حرام خوانده اند و هشدار داده اند که اگر کسی نماز جنازه سربازان ارتش را بخواند، کشته خواهد شد.

عبدالحفیظ یکی از باشنده‌گان دندغوری بغلان در گفت‌وگویی به سلام‌وطندار گفت که طالبان حین مراسم خاک‌سپاری برادرش حضور یافتند و هشدار دادند که هیچ کس اجازه ادای نماز جنازۀ او را ندارد و آنانی که از این امر سرپیچی کنند، کشته خواهند شد.

برادر عبدالحفیظ یکی از سربازان ارتش ملی بوده که در میدان جنگ با اصابت گلوله جان باخته است. او که یگانه برادر سربازش را بدون نماز جنازه دفن کرده است می‌گوید، طالبان نماز جنازۀ اجساد نیروهای امنیتی را حرام خوانده و آن‌ را عملی کفری عنوان کرده اند و عالمان دینی محل نیز از ترس جان‌شان در مراسم نماز جنازه نیروهای امنیتی اشتراک نمی‌کنند.

محمود حقمل، سخن‌گوی والی بغلان نیز با تأیید این مطلب می‌گوید که طالبان به ارزش‌های دینی پابند نیستند و در مناطق تحت تصرف‌شان نیز از هیچ نوع ظلم بر مردم دریغ نمی‌کنند.

به گفته آقای حقمل این گروه در سال جاری بیش از 12 مسجد را به آتش کشیده است و این موضوع بیان‌گر عدم احترام آنان به مقدسات اسلامی است.

شورای علمای بغلان نیز این عمل طالبان را نکوهش کرده و آن‌ را خلاف دین اسلام عنوان می‌کند.

عبدالهادی نادم، ریيس شورای علمای این ولایت می‌گوید که دولت افغانستان انتخابی و مشروع است و در آن قوه‌های سه گانه در پرتو دین اسلام فعالیت دارند. او می‌افزاید که سربازان نیروهای امنیتی کشور که برای دفاع از مردم و کشور جان می‌دهند «شهید» هستند و نماز جنازه آنان از دیدگاه دین اسلام شرعی و روا است.

آقای نادم آنانی را که نماز جنازۀ نیروهای امنیتی را حرام می‌خوانند، نماینده‌گان کشورهای خارجی یاد کرده و می‌گوید که این افراد و گروه‌ها برای بدنامی اسلام گماشته شده اند.

طالبان تا کنون در این باره چیزی نگفته اند. این گروه هم‌اکنون در مناطقی از ولسوالی‌های دهنۀ‌غوری،دوشی، تاله‌وبرفک، برکه و بغلان مرکزی ولایت بغلان حضور دارند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام