طالبان از محاصرۀ نیروهای امنیتی در جرم بدخشان فرار کردند

شاه‌ولی‌الله ادیب، سرپرست ولایت بدخشان در تماسی به سلام‌وطندار گفت که جمعی صد نفره از طالبان مسلح، پس از یک شبانه‌روز محاصره، موفق شدند که از چنگ نیروهای امنیتی فرار کنند. طالبان در روستای اسکان جرم بدخشان در محاصرۀ نیروهای امنیتی قرار داشتند.

به گفتۀ مقام‌های امنیتی مشخص نیست که این صد نفر چه‌طور توانسته اند که حلقۀ محاصره را بشکنند.

اما گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد که افرادی از درون حکومت با طالبان همکاری داشته و راه را برای فرار نیروهایشان باز گذاشته اند.

سرپرست ولایت بدخشان می‌گوید، شورشیان به شمول ولسوالی وردوج بدخشان، بر بخش‌هایی از ولسوالی‌های بهارک٬ راغستان، تگاب، کشم و شهدا تسلط دارند و درگیری‌ها همچنان در این مناطق جریان دارد.

وضعیت جنگ در کندز

گزارش‌های رسیده از کندز حاکی از آن است که طالبان هنوز هم در داخل شهر حضور دارند و جنگ در کوچه‌های شهر به شدت جریان دارد.

به نقل از منابع مردمی، طالبان از مکتب تخارستان تا شفاخانۀ مرکزی و بندر کابل خط اندازی کرده اند. اما فرماندهی پولیس کندز با نشر اعلامیه‌یی می‌گوید که تمامی بخش‌های کندز به کنترل نیروهای امنیتی افتاده و به زودی مردم به زنده‌گی عادی‌شان برخواهند گشت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام