شکست ورزشکاران افغانستان در نهمین روز بازی‌های المپیک آسیایی

در نهمین روز از هجدهمین دورۀ رقابت‌های المپیک آسیایی که در اندونیزیا جریان دارد، ورزشکاران کشور در رشته‌های مختلف با حریفان خود مبارزه کردند؛ اما نتوانستند هیچ مدالی را کسب کنند.

ورزشکاران افغانستان امروز در دو رشتۀ کاراته و جوجیتسو به مصاف حریفان خود رفتند؛ اما نتوانستند بر حریفان خود غلبه کنند. با برگزاری مسابقه‌های امروز تیم‌های افغانستان تاکنون در 13 رشته با حریفان خود رقابت کرده‌اند.

دررقابت‌های این دوره تنها خالد هوتک در وزن 65 کیلوگرام و در رشتۀ وشو توانست مدال برنز بگیرد. ورزشکاران سه رشته راگبی، جودو و کورش نیز قرار است در روزهای آینده به مصاف حریفان خود بروند.

جواد اندیشمن و عبدالحمید مهردل ورزشکاران وزن 85 و 77 کیلوگرام رشتۀ جوجیتسو امروز در برابر حریفان عربستانی و اماراتی خود مغلوب شده و از گردونۀ رقابت‌ها حذف شدند.

لطیفه عزیزی وزرشکار رشتۀ کاراته ابتدا در برابر حریف ایرانی و سپس در برابر حریف اندونیزیایی خود مغلوب شد و حضرت گل عثمانی دیگر وزرشکار این رشته ابتدا در برابر حریف خود از تیمور شرقی پیروز شد؛ اما در برابر حریف سریلانکایی خود تن به شکست داد.

مصطفی رضایی، منیب‌ الرحمان و شفیقه ماه‌گل از دیگر ورزشکاران رشتۀ کاراته بودند که در برابر حریفان خود مغلوب شدند.

ورزشکاران افغانستان در دیگر رشته‌های ورزشی نیز تاکنون نتوانسته‌اند صاحب مدال شوند.

قابل یادآوری‌ست که افغانستان با 80 ورزشکار در 16 رشتۀ مختلف در هجدمین دورۀ بازی‌های المپیک آسیایی شرکت کرده است. در این رقابت‌ها که 45 کشور شرکت دارند، چین از نظر تعداد مدال‌ها مقام اول را دارد.

قرار است اختتامیۀ این رقابت‌ها در روز دوم ماه سپتامبر برگزار شود.  

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام