شکستن یخ بی‌سرنوشتی و استخدام کارکنان غیرقانونی در ادارۀ آب

شماری از کارکنان وزارت انرژی و آب می‌گویند که پس از تقسیم‌شدن این وزارت به دو اداره، در بست‌های خلاف مسلک‌شان مقرر شده‌ و یا از کار برکنار شده‌اند. وزارت انرژی و آب نزدیک به دو ماه پیش طی حکمی از سوی رئیس‌جمهوری کشور به دو اداره – اداره ملی تنظیم آب و اداره تنظیم خدمات انرژی – تقسیم شد.

یکی از کارکنان این وزارت که نخواست نامش در این گزراش بیاید، به سلام‌وطندار می‌گوید که پس از تقسیم‌شدن این وزارت به دو اداره، شماری بدون شرکت در امتحان رقابتی در این اداره‌ها مقرر شده‌اند. آنان این کار را خلاف قانون عنوان می‌کنند.

یکی دیگر از کارکنان این وزارت می‌گوید، مسئولان اداره‌های تازه تقسیم‌شده خلاف قانون افراد نزدیک به خود را به جای کارکنان قبلی استخدام می‌کنند.

یک منبع بدون ذکر نامش از این وزارت به سلام‌وطندار می‌گوید که به‌منظور مسلکی‌سازی اداره‌های تازه تقسیم‌شده، بست‌های پنج و شش به بست‌های سه و چهار تبدیل شده‌ است و در پی آن، بست‌های شماری از کارکنان این وزارت تنقیض شده است.

او می‌گوید، آن‌عده از کارکنانی که بست‌های‌شان تنقیض شده است، می‌توانند از طریق رقابت آزاد، در اداره‌های تازه تقسیم‌شده جذب شوند.

وزارت انرژی و آب در اواخر ماه حوت سال گذشته براساس حکم محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهوری کشور به دو ادارۀ جداگانه – اداره ملی تنظیم امور آب و اداره تنظیم خدمات انرژی برق – تقسیم شد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام