شورای ولایتی هلمند: شماری در پی آزادی مجرمان از زندان‌ها هستند

مقام‌های محلی ولایت هلمند می‌گویند که شماری از مسؤولان این ولایت و مقام‌های حکومتی در رهایی رباینده‌گان از زندان‌ها‌ دست دارند.

بر بنیاد گزارش‌ها در تازه‌ترین مورد نیروهای امنیتی گروه نه نفره‌یی از اختطافچیان را بازداشت کرده اند، با این حال مقام‌های محلی هلمند می‌گویند که شماری از مقام‌های حکومتی در کابل و هلمند در پی آزادی این افراد هستند.

با این که مقام‌های محلی از این افراد نامی نمی‌برند، اما می‌گویند که چنین تلاش‌هایی در چند روز اخیر افزایش یافته است.

فرهاد داوری، یکی از اعضای شورای ولایتی هلمند می‌گوید که آزادی مجرمان پس از دست‌گیری، آن هم مجرمانی که به جرم‌هایی از جمله اختطاف متهم باشند سبب شده تا خانواده‌ها از نرس مانع بیرون‌رفتن کودکان‌شان از خانه شوند.

بشیراحمد شاکری، یکی از فعالان مدنی هلمند نیز با تأیید این مطلب می‌گوید که اگر مجرمان از زندان‌ها آزاد شوند، آنان دست به اعتراض‌ خواهند زد.

شورای ولایتی و فعالان مدنی هلمند از نهادهای عدلی و قضایی می‌خواهند تا در هیچ صورتی مجرمان را آزاد نکرده و آنان را به جزای اعمال‌شان برسانند.

قندآقا قندهاری، آمر مبارزه با جرایم فرماندهی پولیس این ولایت نیز می‌گوید که آنان در قبال این چنین مسایل وظایف‌شان را به نحو احسن اجرا می‌کنند، اما با آن هم او از نهادهای عدلی و قضایی خواهان بررسی جدی در این گونه موارد شد.

آقای قندهاری می‌گوید، بارها مجرمانی را که با مدرک بازداشت کرده است، دوبارۀ آزاد شده اند.

با این حال عمر زواک، سخن‌گوی والی هلمند در تماسی با سلام‌وطندار گفته‌های اعضای شورای ولایتی و فعالان مدنی این ولایت را بی‌بنیاد خواند و گفت که هیچ کسی نمی‌تواند رباینده‌گان و دیگر مجرمان را بدون مدرک و به گونۀ غیرقانونی از زندان خارج کند.

آقای زواک از شورای ولایتی و فعالان مدنی خواست تا اگر مدرکی در این رابطه دارند، آن‌ را با مقام‌های حکومتی در میان بگذارند تا در مورد توجه صورت گیرد.

در آخرین مورد رباینده‌گان دو کودک 13 ساله را در این ولایت ربودند و از خانواده‌های آنان یک میلیون دالر خواستند، اما با تلاش‌های نیروهای امنیتی کودکان بدون هیچ معامله‌یی از چنگ این گروه نجات یافتند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام