شورای ولایتی غزنی: طالبان راه‌های منتهی به جاغوری را ماین‌گذاری کرده‌اند

نماینده‌گان ولسوالی جاغوری در شورای ولایتی غزنی از ماین‌گذاری راه‌های منتهی به این ولسوالی از سوی طالبان خبر می‌دهند.

حسن رضا یوسفی، عضو شورای ولایتی غزنی به سلام‌وطندار می‌گوید، راه‌های ولسوالی جاغوری که از مسیر ولسوالی قره‌باغ می‌گذرد بیشتر از 10 روز می‌شود که از سوی طالبان بسته‌شده‌اند.

به گفتۀ آقای یوسفی، بسته‌شدن راه‌ها گذشته از این که مردم را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده، سبب افزایش بهای مواد غذایی نیز شده است.

به گفتۀ این عضو شورای ولایتی غزنی، از بهار امسال تاکنون 30 رویداد گروگان‌گیری در مسیر جاغوری رخ داده است.

به گفتۀ او، در آخرین رویداد 10 مسافر از سوی افراد مسلح ربوده شده‌اند که از سرنوشت آنان هنوز خبری در دست نیست.

این عضو شورای ولایتی غزنی با انتقاد از حکومت وحدت ملی می‌گوید، حکومت در زمینۀ حل این مشکل اقدامات جدی انجام نداده است و ادامۀ این وضعیت برای مردم قابل پذیرش نیست.

باشنده‌گان ولسوالی جاغوری نیز می‌گویند، برای رسیدن به شهر غزنی مجبور اند از مسیرهای دشوارگذر عبور کنند.   

اما خالد وردک، فرماندۀ پولیس غزنی می‌گوید، نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت مسیر جاغوری-غزنی برنامه‌هایی را روی دست دارند.

باشنده‌گان ولسوالی‌های مالستان، ناور و اجرستان غزنی نیز پیش از این از باج‌گیری طالبان در مسیرهای رفت‌وآمد شکایت کرده بودند.

گفتنی‌ست که پیش از این برای تأمین امنیت راه ولسوالی جاغوری چندین پاسگاه امنیتی در دشت قره‌باغ ایجاد شده بود، اما از سال گذشته به این‌سو تمامی این پاسگاه‌ها بسته شده و در حال حاضر این منطقه زیر ادارۀ طالبان قرار دارد.

حملۀ موتر بمب در غزنی جان چهار تن را گرفت

انفجار در غزنی؛ 12 کشته و 179 زخمی

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام