شناسایی 112 رویداد تازۀ کرونا؛ در یک شبانه‌روز 76 بیمار بهبود یافته‌اند

وزارت صحت اعلام کرد که در 24 ساعت گذشته از آزمایش ۳۳۳ بیمار مشکوک به ویروس کرونا، ۱۱۲ مبتلای جدید در ۱۱ ولایت کشور شناسایی شده‌اند.

این وزارت امروز (سه‌‌‌شنبه، 31 سرطان/تیر) با نشر آمار روزانۀ مبتلایان ویروس کرونا می‌گوید، همچنان در مدت یادشده ۷۶ بیمار کووید – 19 بهبود یافته و ۳ بیمار دیگر فوت کرده‌اند.

با ثبت این رقم تازه، شمار مجموعی رویدادهای مثبت ویروس کرونا در کشور به 35 هزار و 615 رویداد افزایش یافته است.

بر بنیاد آمارهای رسمی وزارت صحت، تاکنون در مجموع 23 هزار و 739 بیمار آلوده به کرونا درمان شده‌ و یک‌هزار و 186 تن دیگر فوت کرده‌اند.

این وزارت می‌افزاید که در حال حاضر از میان 84 هزار و 202 نمونۀ آزمایش‌شدۀ ویروس کرونا در سراسر کشور، 10 هزار و 690 رویداد این ویروس فعال است.

شمار مبتلایان کووید – 19 در جهان به بیش از 14 میلیون و 859 هزار تن رسیده‌اند. از این میان بیش از شش‌صد هزار تن جان باخته‌ و بیش از 8 میلیون و 911 هزار تن بهبود یافته‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام