شروع آزمون بست‌های آموزگاری و خدمات ملکی

کمیسیون مستقل اصلاحات اداری امروز با حضور اشرف غنی، رئیس جمهور آزمون جمعی بست‌های معلمان و بست‌های 5 و 6 ولایت کابل را آغاز کرد. قرار است در بست‌های آموزگاری از 30 هزار تن در دو دوره امتحان گرفته شود و پس از آن آزمون بست‌های 5 و 6 خدمات ملکی نیز اخذ خواهد شد.

رئیس جمهور غنی در مراسم آغاز این آزمون از آموزگاران می‌خواهد تا نسلی را پرورش دهند که تحول بنیادین را در کشور بوجود آورد. به گفتۀ او، ایجاد تحول اساسی تنها از راه استخدام کارمندان از طریق پروسۀ رقابت سالم امکان پذیر است.

میرویس بلخی، سرپرست وزارت معارف می‌گوید، این وزارت با کمبود شدید آموزگار مواجه است که برای رفع این مشکل، در سال روان نزدیک به 13 هزار بست را در همکاری با کمیسیون مستقل اصلاحات اداری به اعلان سپرد.

نادر نادری، رئیس کمیسیون مستقل اصلاحات اداری می‌گوید، در این پروسه زمینۀ دخالت و نفوذ سیاسی از میان برده شده است و شفافیت به گونۀ کامل رعایت می‌شود.

به گفتۀ نادری، حضور زنان در این پروسه چشمگیر است و حدود 80 هزار زن در این آزمون جمعی شرکت کرده‌اند.

حدود هشت ماه پیش کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی 17 هزار بست خالی از 42 نهاد دولتی را در 34 ولایت کشور به رقابت آزاد گذاشت. از این میان 8 هزار بست متعلق به آموزگاران است و بقیه شامل بست های 5 و 6 خدمات ملکی می‌باشد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام