سیزده میلیون نفر در کشور زیر خط فقراند

مسئولان برنامۀ جهانی غذا می‎گویند که در جریان سه سال گذشته آمار افراد زیر خط فقر در افغانستان از 9 میلیون نفر به 13 میلیون نفر افزایش یافته است.

امروز شانزدهم اکتوبر، روز جهانی غذاست. وزارت زراعت و سازمان خوراک و کشاورزی ملل متحد (FAO) از این روز در کابل تجلیل کردند.

«تا سال 2030 جهان عاری از گرسنگی ممکن است» شعار امسال روز جهانی غذاست.

زلتن ملیسیک، رئیس برنامۀ جهانی غذا در افغانستان می‎گوید که جنگ‌های مسلحانه در بیشتر کشورهای ناامن در جریان سال 2018 میلادی، مصئونیت غذایی و برنامۀ جلوگیری از سوء تغذیه را با چالش روبه‎رو کرده است.

به گفتۀ ملیسیک، مبازره با فقر در افغانستان نیز به علت جنگ با مشکل روبه‎رو شده است.

رئیس برنامۀ جهانی غذا در افغانستان می‎گوید که رویدادهای طبیعی، بی‎جاشدگان، بازگشت مهاجران و خشکسالی نیز روی  مصئونیت غذایی و تغذیه در افغانستان تاثیرات منفی گذاشته‌اند.

رئیس برنامۀ جهانی غذا در افغانستان می‎گوید که 3.5 میلیون نفر به علت خشکسالی در افغانستان از منظر مصئونیت غذایی آسیب دیده‎اند.

در این حال نصیراحمد درانی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری می‎گوید که امسال 119 هزار متریک تن گندم را از ذخیرگاه‎های راهبردی این وزارت به شهروندان متضرر از خشکسالی و بی‎جاشدگی توزیع کرده‌اند.

درانی می‎افزاید که این وزارت در هماهنگی با برنامۀ جهانی غذا مقدار 60 هزار متریک تن گندم را به گونۀ رایگان در اختیار این سازمان قرار داده است تا این مقدار گندم به کمک مالی ادارۀ توسعۀ جهانی ایالات متحده امریکا به 1.4 میلیون شهروندان نیازمند در کشور توزیع شود.

مسئولان برنامۀ جهانی غذا و وزارت زراعت می‎گویند که برای مبارزه با گرسنگی برنامه‎هایی چون افزایش محصولات کشاورزی، پشتیبانی از کشاورزان، بلندبردن کیفیت غذایی، توجه به زنجیره‎های غذایی برای افزایش تولیدات، معیاری ساختن محصولات کشاورزی و بازنگری پالیسی کشاورزی با توجه به تغییرات اقلیمی زمین را روی دست خواهند گرفت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام