ریاست اجرایی: کار کمیتۀ گزینش باید هر چه زودتر آغاز شود

ریاست اجرایی خواهان آغاز کار کمیتۀ گزینش کمیسیون اصلاحات انتخاباتی در زودترین فرصت است، در حالی که ریاست جمهوری از تکمیل نبودن اعضای این کمیته خبر می‌دهد.

آصف آشنا، معاون سخن‌گوی ریاست اجرایی امروز (دوشنبه) در گفت‌وگویی با رسانه‌ها تأخیر در کار کمیتۀ گزینش را بهانه‌یی برای به تعویق افتادن انتخابات پارلمانی عنوان کرد.

هفتۀ گذشته هفت عضو این کمیته از سوی کمیسیون اصلاح نظام انتخابات معرفی شدند. صدیق‌الله توحیدی، معاون کمیسیون اصلاح نظام انتخاباتی به سلام‌وطندار گفته بود که دادگاه عالی، کمیسیون‌های اصلاحات اداری، حقوق بشر و نظارت بر تطبیق بر قانون اساسی، خبرنگاران، فعالان حقوق زن و جامعۀ مدنی نماینده‌گان‌شان را برای عضویت در این کمیته معرفی کرده اند.

این کمیته قرار است فهرستی را آماده کند و اعضای ارشد کمیسیون‌های انتخاباتی بر بنیاد این فهرست از سوی رییس جمهور برگزیده شوند.

اما سیدظفر هاشمی، معاون سخن‌گوی رییس جمهور به سلام‌وطندار گفت که معرفی اعضای کمیته گزینش تاکنون تکمیل نشده است.

آقای هاشمی هم‌چنان می‌گوید، افرادی که از سوی نهادهای مدنی و حقوق بشری به گونۀ انتصابی معرفی شده اند در حالی که این روند باید به شکل انتخابی صورت می‌گرفت.

هاشمی با آن که زمان را برای تکمیل کمیته گزینش مشخص نکرد، اما گفت که این کمیته پس از معرفی دوباره اعضای جامعه مدنی و حقوق بشر و تکمیل‌شدن اعضا کارش را آغاز خواهد کرد.

دین‌محمد گران، نادر هوتک، لطف‌الرحمان، فهیم دشتی، نعیم ایوب‌زاده، زرقا یفتلی و احمدضیا لنگری به ترتیب به عنوان نماینده‌گان دادگاه عالی، کمیسیون‌های اصلاحات اداری، نظارت بر تطبیق قانون اساسی، نهادهای رسانه‌یی، نهادهای مدنی، نهادهای دفاع از حقوق زن و کمیسیون حقوق بشر اعضای این کمیته معرفی شده اند.

کمیسیون اصلاحات انتخاباتی بر بنیاد فرمان تقنینی رییس جمهور غنی در پایان ماه سرطان سال جاری برای آوردن اصلاحات در نظام انتخاباتی ایجاد شد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام