رژۀ شبانۀ طالبان در چند کیلومتری پایتخت

شماری از باشنده‌گان ولسوالی قره‌باغ ولایت کابل می‌گویند که فعالیت گروه طالبان در این ولسوالی افزایش یافته و زنده‌گی را برای آنان دشوار کرده است.

به گفتۀ آنان، طالبان شب‌هنگام شب‌نامه پخش می‌کنند و به دنبال کارمندان دولتی هستند تا آنان را اذیت و مجبور به ترک وظیفه کنند. این گروه از باشنده‌گان این ولسولی می‌خواهند که به صفوف آنان بپیوندند و دست از حمایت دولت بردارند.

شاه‌مقصود که باشندۀ قره‌باغ است می‌گوید، شماری از باشنده‌گان این ولسوالی به دلیل تهدید طالبان محل زنده‌گی‌شان را ترک کرده اند.

باشنده‌گان قره‌باغ از حکومت می‌خواهند که جلو فعالیت طالبان در این ولسوالی را بگیرد.

مسؤولان محلی قره‌باغ هم حضور و فعالیت طالبان در این ولسوالی را تأیید می‌کنند. سمیع شریفی، ولسوال قره‌باغ به سلام‌وطندار می‌گوید، طالبان مرکز مشخصی در این ولسوالی ندارند، اما از طرف شب، گروه گروه در برخی از نقاط این ولسوالی رژۀ رفته و مردم را اذیت می‌کنند.

تا کنون گروه طالبان در این مورد چیزی به رسانه‌ها نگفته اند.

قره‌باغ یکی از ولسوالی‌های ولایت کابل است که در مسیر شاه‌راه کابل- پروان موقعیت دارد و ناامن‌شدن این ولسوالی رفت‌وآمد را برای مسافران ولایت‌های شمالی از این شاهراه دشوار خواهد کرد.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام