روند صلح محور گفت‌وگوی خلیلزاد با غنی و عبدالله

زلمی خلیلزاد، نمایندۀ ویژۀ آمریکا برای صلح افغانستان در سفرش به کابل با محمداشرف غنی، رئیس جمهور و عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحۀ ملی دیدار کرده‌ است.

ریاست‌ جمهوری می‌گوید، در این دیدار که در ارگ انجام شد دو طرف روی گام‌های بعدی در روند صلح گفت‌وگو کرده‌اند. آقای خلیلزاد پس از چاشت امروز (چهارشنبه، 31 ثور/اردیبهشت) به کابل آمد.

در یک خبرنامۀ ارگ آمده است که در این دیدار بر تأمین آتش‌بس یا کاهش خشونت‌ها پیش از آغاز گفت‌وگوهای بین‌الافغانی نیز تأکید شده ‌است.

بر بنیاد این خبرنامه آقای خلیلزاد با ابراز آماده‌گی در خصوص صلح افغانستان گفته است که موضوع تأمین آتش‌بس یا کاهش خشونت‌ها پیش از آغاز گفت‌وگوهای بین‌الافغانی را با گروه طالبان نیز مطرح خواهد کرد.

همچنان دو طرف در بارۀ رهایی زندانیان طالبان نیز گفت‌وگو کرده‌اند. در خبرنامۀ ارگ آمده است، در این دیدار خاطرنشان شده که حکومت افغانستان و طالبان در این زمینه روی «مکانیزم‌های واضح و معقول» که از سوی هیأت فنی دو طرف انجام شود و قابل‌پذیرش هر دو جانب باشد، به موافقت برسند.

گفتنی‌ست که حکومت هفتۀ گذشته اعلام کرد که روند رهایی زندانیان طالبان را به ‌گونۀ موقت متوقف کرده‌ است.

شورای امنیت ملی گفت تا زمانی‌که طالبان ۲۰۰ نیروی دولتی را آزاد نکنند، روند رهایی زندانیان این گروه نیز متوقف خواهد بود.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام