رئیس‌جمهور: طالبان برای به نتیجه رسیدن مذاکرات صلح، آتش‌بس دایمی را بپذیرند

محمد اشرف غنی، رئیس‌جمهور کشور در واکنش به ترور ایوب غروال، معاون شورای ولایتی پکتیا از گروه طالبان خواسته که برای برقراری صلح دایمی در کشور و به نتیجه رسیدن گفت‌وگوها، آتش‌بس دایمی بشردوستانه را بپذیرند.

ارگ ریاست جمهوری پیش از چاشت روز شنبه، بیست‌ونهم سنبله به نقل از رئیس‌جمهور نوشته که تأمین صلح پایدار ودوام‌دار، یکی از اهداف مذاکرات بین‌الافغانی است و برای رسیدن به این هدف طالبان باید به آتش‌بس دایمی که خواست مردم و حکومت افغانستان است، تن بدهند.

امرالله صالح، معاون نخست ریاست‌جمهوری نیز در واکنش به کشته‌شدن آصف‌خان توخی، آمر امنیت فرماندهی پولیس پکتیکا گفته است: «طالبان با دوام جنگ در کشور، پروندۀ گناه و جنایت‌شان را هر روز ضخیم‌تر می‌کنند

اسدالله سعادتی، معاون سیاسی شورای عالی مصالحۀ ملی نیز در نشستی زیر نام «گفتمان صلح» گفت که گفت‌وگو میان طرف‌های مذاکره جریان دارد و تلاش می‌شود موانع از سر راه صلح برداشته شود.

ایوب غروال، معاون شورای ولایتی پکتیا صبح امروز در مربوطات شهر گردیز این ولایت هدف تیراندازی افراد مسلح ناشناس قرار گرفت.

ممتاز کرخیل، عضو شورای ولایتی پکتیا به سلام‌وطندار گفت، حمله بر آقای غروال ساعت ۵:۰۰ صبح امروز شنبه، بیست‌ونهم سنبله، هنگامی که او به سوی دانشگاه می‌رفت، صورت گرفته است.

به گفتۀ او، در پی تیراندازی افراد ناشناس، آقای غروال زخمی می‌شود و در راه بیمارستان جان می‌دهد.

حمله به افراد و نیروهای امنیتی در حالی شدت گرفته که مذاکرات مستقیم بین هیأت دولت افغانستان و طالبان روز شنبه هفته گذشته در دوحه گشایش یافت.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام