دور نهایی مسابقات کربین پریمیر لیگ امشب برگزار می‌شود

امروز، مسابقات تجارتی 20آورۀ کریکت به میزبانی ویست‌اندیز به پایان می‌رسد. این مسابقات به مدت یک ماه ادامه داشت.

در مرحلۀ نیمه نهایی، تیم ترینیداد نتوانست از خود دفاع کند و چانس قهرمان شدن را از دست داد.

تیم‌های جیمیکا و گیانا به مرحلۀ نهایی مسابقات تجارتی 20آورۀ ویست‌اندیز راه یافتند.

گفته می‌شود که در ادامۀ این مسابقات، امشب (یک‌شنبه) ساعت 3 به وقت افغانستان، تیم جمیکا با کیپتانی کریس گیل و تیم گیانا با کپیتانی ریاض ایمیریت با هم بازی می‌کنند.

در چانس دوم برای راه یافتن به فاینل، تیم‌های جمیکا و ترینیدا با هم بازی کردند که جمیکا با به دست آوردن 100 امتیاز ری‌سل و 19 دویش به فاینل راه یافت.

این نخستین بار است که تیم کریکت گیانا‌آمازون به مسابقات کربین پریمیر لیگ راه یافته است، اما تیم جیمیکا برای دوبار برندۀ جام مسابقات این‌گونه‌یی شده است.

مسابقات کربین پریمیر لیگ در سال 2013 ایجاد شده است که در سال اول تیم جیمیکا به کیپتانی کریس گیل، در سال دوم بربادوس به کیپتانی کیرون پولارد و در سال سوم ترینیدا به کیپتانی دیون براوو قهرمان این مسابقات شدند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام