دور دوم کارزار بهسازی کیفیت داروها آغاز شد

نورشاه کامه‌وال، رئیس ادارۀ ملی تنظیم ادویه و محصولات صحی وزارت صحت می‌گوید، آنان به‌خاطر جلوگیری از قاچاق، تضمین کیفیت، کنترل نرخ دارو و محصولات صحی امروز مرحلۀ دوم کارزار بازرسی را به‌گونۀ رسمی آغاز کرده است.

به گفتۀ آقای کامه‌وال، هدف اساسی این کارزار کسب اطمینان از محصولات صحی با کیفیت و جلوگیری از داروهای غیرقانونی و قاچاقی در کشور می‌باشد که بیشتر روی تولید، تورید و فروش عمدۀ دارو و سایر لوازم بهداشتی، بررسی مدارک شرکت‌های تولیدی به‌خاطر کنترل کیفیت داروها، بررسی بل‌های خرید و فروش دارو، کسب اطمینان از درج نرخ و مهر دواخانه بر روی نسخه و جلوگیری از اشتهارات و بازاریابی غیرقانونی و بدون مجوز کار می‌کند. پس از سه ماه بررسی و نظارت در این زمینه‌ها، نتایج آن با مردم شریک خواهد شد. مرحلۀ نخست این کارزار نیز سه ماه پیش آغاز شده بود.

آقای کامه‌وال می‌گوید که در برخی از نواحی شهر کابل تأسیسات دارویی بدون مجوز و در مکان‌های غیرصحی فعالیت دارد که پس از این با آنان برخورد قانونی می‌شود.

آقای کامه‌وال می‌پذیرید که وزارت صحت کنترل همه‌جانبه بر بازار ندارد اما به گفتۀ ایشان، ادارۀ کنترل کیفیت طوری ساخته شده که توانایی کیفیت‌سنجی داروها را طی یک هفته داشته باشد، در حالی‌که پیش از این این روند یک ماه را در برمی‌گرفت.

مسؤولان ادارۀ ملی تنظیم ادویه و محصولات صحی وزارت صحت از مردم می‌خواهند، هنگام خرید دارو صورت‌حساب نرخ دارو و مهر تأیید دواخانۀ مزبور را نیز بگیرند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام