در روز بین‌المللی حقوق بشر؛ حمیده: «نتوانست آتشم بزند، با چاقو به جانم افتاد»

حمیده زن جوان حوالی ساعت ۱۲ شب گذشته در روستای دهن‌مرغی ولسوالی یکه‌ولنگ ۲ ولایت بامیان، از سوی شوهرش با چاقو رگ‌  دست‌هایش بریده شد.

او می‌گوید، حوالی ساعت ۱۲ شب گذشته شوهرش نوروز با لباس ارتش وارد خانۀ مادر او شده نخست بالای مامایش با تفنگچه شلیک می‌کند و پس از آن بوتل تیل را بالای وی می‌ریزد.

حمیده می‌افزاید،  زمانی که شوهرش می‌خواست وی را آشت بزند گوگرد روشن نشد و او از این رویداد جان سالم بدر برد.

به گفتۀ حمیده، پس از آن که گوگرد روشن نشد، شوهرش با چاقو بالای حمله کرد و  رگ هر دو دستش و صورتش را با  چاقو برید.

علی مامای حمیده نیز می‌گوید، این رویداد ساعت ۱۲شب رخ داده و شوهر حمیده وی را با شلیک گلوله زخمی کرده است.

فروغ‌الدین امیری، سرطبیب شفاخانۀ ولایتی بامیان می‌گوید، حمیده از ناحیه صورت و هر دو دست آسیب دیده و مامایش نیز زخمی شده است.

مسٔولان فرماندهی پولیس بامیان نیز این رویداد را تأیید می‌کنند و می‌افزایند، شوهر حمیده سرباز ارتش در ولایت کندهار است.

محمدصادق مرادی، فرمانده پولیس بامیان می‌گوید، فرد متهم معتاد به مواد مخدر است و بررسی‌ها برای بازداشت آن آغاز شده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام