در حملۀ پهپادهای آمریکایی در کندز 14 گروگان‌ طالبان کشته شدند

ارتش افغانستان از کشته‌شدن 16 تن از افراد طالبان در نتیجۀ حملۀ پهپادهای آمریکایی در چهاردرۀ کندز خبر می‌دهد. اما شورای ولایتی کندز و مقام‌های محلی بدخشان می‌گویند، 14 تن از این افراد گروگان‌هایی اند که طالبان چندی پیش آن‌ها را از دو منطقۀ این ولایت ربوده بودند.

بر بنیاد خبرنامۀ فرقه ۲۰ ارتش این رویداد شام روز گذشته (5 سرطان/تیر) به وقوع پیوسته است. در این خبرنامه آمده که حدود 16 تن از افراد طالبان حین رفتن از یک محل به محل دیگر هدف هواپیماهای بی‌سرنشین آمریکایی قرار گرفته اند.  بر بنیاد خبرنامه، در میان کشته‌شده‌ها ملاجنت گل، مسؤول زندان‌های طالبان نیز شامل است.

با این حال امرالدین ولی، عضو شورای ولایتی کندز می‌گوید که تنها دو تن از افراد طالبان در میان این افراد بوده و باقی گروگان‌هایی بودند که چندی پیش از مناطق امرخیل ولسوالی علی‌آباد و باغ‌میری این ولایت توسط طالبان دستگیر شده بودند.

به گفتۀ آقای ولی این افراد توسط طالبان در یک کانتینر نگه‌داری می‌شدند و پهپادهای آمریکایی کاری کرده که جسد هیچ‌یک از آنان قابل شناسایی نیست.

گل‌محمد بیدار، معاون والی بدخشان نیز کشته‌شدن گروگان‌ها را تأیید کرده، اما از ارایۀ جزییات بیشتر در این باره خودداری می‌کند. به گفتۀ آقای بیدار بیشتر گروگان‌ها شهروندان بدخشان بوده اند.

طالبان تاکنون در این باره ابراز نظر نکرده اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام