در انفجار امروز پنج کارمند کمیسیون اصلاحات اداری جان باختند

حوالی ساعت ۱:۳۰ پس از چاشت امروز موتر حامل کارمندان کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی در جادۀ دارالامان در غرب شهر کابل هدف یک انفجار قرار گرفت.

نصرت رحیمی، سخنگوی وزارت امور داخله می‌گوید که این انفجار برخاسته از یک ماین مقناطیسی بوده است که از پیش در این موتر جاسازی شده بود.

وحیدالله مایار، سخنگوی وزارت صحت عامه می‌گوید که در این انفجار 5 کارمند کمیسیون اصلاحات اداری کشته و 10 تن دیگر زخمی شده‌اند.

هنوز مسئولیت این رویداد را هیچ گروهی به دوش نگرفته است.

روز گذشته نیز چهار انفجار در پایتخت رخ  داد که سه انفجار آن به گونۀ پی‌درپی در جادۀ سیلو در حوزۀ پنجم شهر کابل رخ داد و یک انفجار دیگر در نزدیکی پل سوخته موتر کمیسیون مستقل انتخابات را هدف قرار داد.

در این انفجارها که برخاسته از ماین مقناطیسی بودند، 2 تن کشته و 27 تن دیگر زخمی شدند. مسئولیت این انفجارها را گروه داعش به عهده گرفته است.

هم‌زمان با شدت گرفتن حملات انفجاری در چند روز اخیر در بخش‌هایی از کشور تدامیچی یاماموتو، نمایندۀ ویژۀ سازمان ملل برای افغانستان، امروز در پیامی تبریکی به مناسبت عید سعید فطر از طرف‌های درگیر خواسته، برای این ‌که مردم افغانستان بتوانند روزهای عید را در آرامش تجلیل کنند، باید خشونت را متوقف سازند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

مطالب مشابه:

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام