
دادستانی کل کشور با نشر اعلامیهیی گفته که معین و سرپرست پیشین وزارت حج و اوقاف و یک عضو شورای ولایتی بلخ، به اتهام تزویر و سوءاستفاده از صلاحیتهای وظیفهیی، هر یک به یکسال و شش ماه حبس محکوم به مجازات شدهاند.
در اعلامیه دادستانی کل آمده که داعیالحق عابد، معین و سرپرست پیشین وزارت ارشاد حج و اوقاف و محمد آصف مهمند، عضو شورای ولایتی ولایت بلخ، از سوی محکمۀ استیناف مرکز عدلی و قضایی مبارزه با جرایم سنگین فساد اداری، محکوم به مجازات شدند.
دادستانی کل گفته که داعیالحق عابد در پیوند به استعمال سه مورد اسناد تزویری ملکیت و صدور هدایت مجدد خلاف قانون تدارکاتی مبنی بر عقد قرارداد با شرکت شاهین گروپ در رابطه به ملکیت وقفی موازی ۷۱۲۵ متر مربع زمین وزارت ارشاد حج و اوقاف به منظور اعمار مارکیت تجارتی در پنج منزل و محمد آصف مهمند، رئیس شرکت شاهین گروپ و عضو شورای ولایتی بلخ در خصوص تزویر پنج مورد اسناد تزویری و استعمال آن، منحیث فاعل اصلی و شریک جرمی شناخته شده است.
در اعلامیه آمده که محکمۀ ابتدایی رسیدهگی به جرایم سنگین فساد اداری مرکز عدلی و قضایی، در جلسۀ علنی که به تاریخ ۲۰ جدی سال ۱۳۹۶ خورشیدی برگزار شده بود، این دو تن را به مدت پنج سال و دو ماه حبس تنفیذی، محکوم به مجازات کرده بود.





