حکومت افغانستان در مبارزه با فساد ناکام بوده است

سرور دانش، معاون دوم رئیس جمهور امروز در مراسم گرامی‌داشت از «روز جهانی مبارزه با فساد اداری» از ناکامی حکومت در امر مبارزه با فساد اداری سخن می‌زند.

به گفتۀ آقای دانش، مافیای فساد هنوز هم در کشور وجود دارد و گریز از قانون در بخش‌هایی از کشور دیده می‌شود.

معاون دوم رئیس جمهور هم‌چنان می‌گوید، لازم است تا در سطح رهبری اداره‌های دولتی افرادی گماشته شوند که متهم به فساد اداری نیستند و از ارادۀ قاطع برای مبارزه با فساد برخورداراند.

این مقام حکومتی می‌گوید، محور اصلی فساد اداری در کشور سوءاستفاده از اموال دولتی است.

پیری مایدون‌، سفیر اتحادیۀ اروپا در افغانستان می‌گوید، تعهد مبارزه با فساد اداری در افغانستان باید جدی گرفته شود و آنانی ‌که در فساد دست دارند مورد پیگرد قرار گیرند.

مایکل‌لند جپسین، سفیر دنمارک در افغانستان نیز می‌گوید، تطبیق قانون برای از بین‌بردن فرهنگ معافیت در افغانستان وجود ندارد و وجود فساد اداری هنوز هم یکی از چالش‌های اساسی به حساب می‌آید.

گلیس‌لور، سرپرست سفارت انگلستان در کابل می‌گوید، برای مبارزه با فساد اداری در افغانستان باید هماهنگی لازم میان نهادها به وجود آید.

رومانا شواینگر، رئیس حاکمیت قانون هیأت معاونیت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) می‌گوید، مرکز عدلی و قضایی مبارزه با فساد اداری در افغانستان نتوانسته است به عنوان یک عامل بازدارنده در قضایای فساد عمل کند و هنوز هم افراد فاسد بازداشت نمی‌شوند.

اکرم افضلی، رئیس دیدبان شفافیت نیز با اشاره به پیچیدگی مبارزه با فساد اداری در کشور می‌گوید، حکومت در مهار فساد اداری موفق نبوده و دخالت های سیاسی در امر مبارزه با فساد هنوز هم از چالش‌های اساسی است.

در همین زمینه:

فساد در عقد قراردادهای میلیونی زیر چتر وزارت مالیه

مبارزه با فساد؛ ناتو با افغانستان همکار است

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام