حکمتیار: حکومت ایتلافی سبب تجزیۀ افغانستان می‌شود

در ادامۀ تنش‌ها و اختلافات میان حزب جمعیت اسلامی و ارگ ریاست جمهوری به خاطر برکناری عطامحمد نور، رییس اجرایی این حزب از مقام ولایت بلخ، گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی می‌گوید که ایجاد حکومت‌های ایتلافی و تقسیم قدرت میان اقوام سبب تجزیۀ یک کشور می‌شود.

آقای حکمتیار که امروز در نشست خبریی در کابل سخنرانی می‌کرد بر ایجاد یک حکومت غیرایتلافی تأکید کرده و می‌گوید، رییس جمهور باید بر بنیاد یک انتخابات شفاف و به دور از تقلب انتخاب شود.

رهبر حزب اسلامی در بخشی از سخنانش با اشاره به تنش‌های اخیر بر سر برکناری آقای نور می‌گوید، این گونه اختلافات سبب تضعیف حکومت می‌شود و آنان خواهان یک حکومت قوی هستند.

آقای حکمتیار با تأکید بر حل این اختلافات از سوی حکومت می‌افزاید که این گونه مشکلات سبب ادامۀ جنگ در کشور می‌شود که سودش تنها به دشمنان افغانستان می‌رسد.

او می‌گوید: «با تلاش‌ها برای تضعیف حکومت موافق نیستیم، افغانستان به یک حکومت قوی و مرکزی نیاز دارد.»

نخستین مذاکرات حزب جمعیت اسلامی و ارگ ریاست جمهوری به منظور حل اختلافات‌شان دو روز پیش در کابل برگزار شد که صلاح‌الدین ربانی، محی‌الدین مهدی، ستار مراد و واقف حکیمی به نماینده‌گی از حزب جمعیت و حنیف اتمر، معصوم ستانکزی و سلام رحیمی به نماینده‌گی از حکومت در این مذاکره حضور داشتند

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام