حملۀ طالبان به دایکندی؛ 8 نیروی امنیتی کشته شدند

مقام‌های محلی ولایت دایکندی به سلام‌وطندار می‌گویند، طالبان ساعت یک شب گذشته به گونۀ گروهی بالای پاسگاه‌های امنیتی در ولسوالی کجران این ولایت یورش بردند.

شیما رستم‌یان، رئیس شورای ولایتی دایکندی به سلام‌وطندار می‌گوید، در نتیجۀ حملۀ طالبان بر پاسگاه‌های امنیتی در ولسوالی کجران، 8 سرباز امنیتی کشته و 16 تن دیگر زخمی شده اند.

به گفتۀ او، در این حمله سه پاسگاه پولیس نیز به دست طالبان  افتاده است.

سکینه احسانی، سخنگوی والی دایکندی به سلام‌وطندار می‌گوید، حملات طالبان بالای پاسگاه‌های امنیتی در ولسوالی کجران زمانی آغاز شده که نیروهای امنیتی عملیاتی را برای دستگیری افراد مسلح غیر مسئول در ولسوالی اشترلی این ولایت راه اندازی کردند.

به گفتۀ او، در حملۀ طالبان بر ولسوالی کجران، 8 طالب کشته و 4 تن دیگر زخمی شدند.

سخنگوی والی دایکندی می‌افزاید، در حال حاضر طالبان ساحه را ترک کرده و کمربندهای امنیتی دوباره در اختیار نیروهای امنیتی قرار گرفته است.

کجران از ولسوالی‌های ناامن دایکندی است که هم‌مرز با ولایت هلمند می‌باشد و طالبان هر از گاهی از طریق این ولسوالی، امنیت دایکندی را تهدید می‌کنند.

در همین زمینه:

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام