جوزجان؛ گیرماندن ده‌ها نیروی امنیتی در محاصرۀ طالبان

اعضای شورای ولایتی جوزجان از گیرماندن ده‌ها نیروی دولتی در محاصرۀ طالبان در درزاب خبر می‌دهند.

حفیظ‌الله ندرت، عضو شورای ولایتی جوزجان به سلام‌وطندار می‌گوید، دوشنبه‌شب طالبان با راه‌اندازی حملات تهاجمی در درزاب، به شمول فرماندۀ پولیس و مدیر امنیت این ولسوالی، 150 نیروی دولتی را به محاصرۀ خود در آورده‌اند.

به گفتۀ او، گروه طالبان با فراخواندن نیروهای اضافی خود از چندین ولایت هم‌مرز با جوزجان، با نیروهای امنیتی به درگیری پرداخته‌اند.

او هشدار می‌دهد و می‌گوید، اگر مسئولان امنیتی در این زمینه به زودی اقدام نکنند، طالبان این نیروها را خواهند کشت.

این عضو شورای ولایتی جوزجان می‌افزاید که طالبان ساختمان ولسوالی درزاب و تأسیسات عامه را پس از آتش‌زدن، با ماین منفجر ساختند.
مسئولان امنیتی جوزجان تاکنون در این باره ابراز نظری نکرده‌اند. طالبان نیز هنوز در این باره چیزی به رسانه‌ها نگفته‌اند.

اما لطف‌الله عزیزی، والی جوزجان با تأیید این خبر می‌گوید که این موضوع را با مسئولان امنیتی در مرکز شریک ساخته‌است.

به گفتۀ او، به زودی نیروهای ویژۀ امنیتی برای نجات جان نیروهای گیرمانده به درازب فرستاده می‌شوند.

در این حال ده‌ها باشندۀ جوزجان در واکنش به وضعیت امنیتی درزاب اعتراض‌کرده می‌گویند، اگر دولت توانایی تأمین امنیت این ولسوالی و شکستاندن محاصرۀ طالبان را ندارد، آنان آماده‌اند تا علیه طالبان بجنگند.

گفتنی‌ست که طالبان سه روز پیش ساختمان ولسوالی و فرماندهی پولیس درزاب را تصرف کردند و نیروهای امنیتی چند کیلومتر دور از مرکز این ولسوالی جابه‌جا شدند.

در این زمینه:

طالبان مرکز ولسوالی درزاب را تصرف کردند

طالبان فعالیت شبکه‌های مخابراتی را در جوزجان به گونۀ کامل قطع کرده‌اند

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام