جانی معروف بغلانی در زندان خودش را حلق‌آویز کرد

ذبیح‌الله شجاع سخن‌گوی پولیس بغلان به سلام‌وطندار می‌گوید که شب گذشته (شنبه) صالح محمد قاتل معروف بغلانی که به جرم ارتکاب چندین قتل زندانی شده بود، در داخل زندان مرکزی این ولایت خودکشی کرده است.

صالح محمد در آخرین مورد، به جرم کشتن سه نفر و زخمی کردن هشت تن دیگر در زندان عمومی بغلان، در بند ویژه‌یی زندانی شده بود.

سخن‌گوی پولیس بغلان می‌گوید که این قاتل خطرناک، یک ماه پیش نیز خانمش را با ضرب تیشه، به حالت فجیعی به قتل رسانده بود. صالح محمد پس از قتل همسرش، خانۀ برادرش را نیز به آتش کشید.

پس از این جنایات، دادگاه بغلان صالح محمد را به تحمل 15 سال حبس محکوم کرد.

سیستم نگه‌داری و نظارت در زندان‌های کشور بسیار کهنه و غیرمعیاری است. زندانیان همواره از وضعیت بد زندان‌ها و برخوردهای غیرانسانی برخی از زندانبان‌ها شکایت کرده اند.

می‌گویند که صالح محمد با بند تنبان خودش را حلق‌آویز کرده است؛ اما مشخص نیست که چه‌گونه این قاتل مشهور توانسته در بندی که شدیداً زیر نظارت زندانبان‌ها قرار دارد، دست به خودکشی بزند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام