حدود ده سال پیش، تیم ملی فوتبال زنان افغانستان وارد میدان سبز شد، اما این تیم تا هنوز هیچ دستاوردی نداشته است.
جالب است بدانید که تیم فوتبال زنان افغانستان تنها یک بار در رقابتهای گروهی با میزبانی پاکستان به نایب قهرمانی رسیده است و در دیگر رقابتهای منطقهیی و جهانی دستاوردی نداشته است.
یوسف کارگر، رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان به سلاموطندار میگوید، تیم ملی فوتبال زنان در رقابتهای بسیاری اشتراک کرده، اما در بازیهای جهانی دست خالی از میدان بیرون شده است.
آرزو رحیمی، رئیس تیم ملی فوتبال زنان افغانستان میگوید، مسئولان تیم فوتبال زنان هرازگاهی تبدیل میشوند و به همین دلیل فدراسیون فوتبال آمار مشخصی از از نتیجۀ بازیهای تیم ملی فوتبال زنان در دست ندارد.
یوسف کارگر با انتقاد از عدم پشتیبانی سرمایهگذاران از تیم ملی فوتبال زنان میگوید که این فدراسیون بودجهیی برای فوتبال زنان ندارد. رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان میگوید، تمام اعضای تیم ملی فوتبال زنان در افغانستان تمرین میکنند و اگر بازیکنان زن اهل افغانستان از دیگر کشورها در رقابتها حضور یابند، نتیجۀ بازیها تغییر خواهد کرد.
تیم ملی فوتبال زنان افغانستان برای نخستینبار در سال 2007 میلادی با ترکیبی از بازیکنان داخلی و خارجی تشکیل شد.
تیم ملی فوتبال زنان کشور برای نخستینبار در سال ۲۰۱۰ در بنگلادیش در رقابتهای جنوب آسیا حضور یافت، اما نتوانست از مرحلۀ گروهی این رقابتها پیش برود.
این تیم در سال 2014 با شکست سنگین از تیمهای زنان بنگلادیش، مالدیف و هند مرحلۀ گروهی را ترک کرد.
تیم ملی زنان کشور در سال 2016 نیز در مسابقاتی که با اشتراک تیمهای ملی فوتبال هند، نیپال و بنگلادیش برگزار شده بود، نتوانست موفقیت به دست آورد. این تیم در دیدارش با تیم بنگلادیش با نتیجۀ سنگین 6-0 شکست خورد و از ادامۀ رقابتها حذف شد.
تیم ملی فوتبال زنان افغانستان در سال 2018 با اشتراک در یک اردوگاه تمرینی دوستانه با کشور اردن، با شکست دو بازی پیهم، بازی را با نتیجۀ 6-0 و 5-0 به سود اردن واگذار کرد.
تیم فوتبال زنان کشور آخرین بازیاش را در سال 2018، 24 نوامبر با نتیجۀ پُر گول از سوی اوزبیکستان با خوردن 20 گول به پایان رساند که این شکست در تاریخ تیم ملی فوتبال زنان افغانستان بیپیشینه بوده است.
بر بنیاد آمار فدراسیون فوتبال افغانستان، تیم ملی فوتبال زنان در طول ده سال 11 گول به ثمر رسانده و 51 گول خورده است.