توزیع دستگاه‌های هموارکاری زمین از سوی وزارت زراعت

نصیراحمد درانی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کشور امروز در مراسم توزیع 36 دستگاه هموارکاری زمین یا لایزرلیول به دهقانان پیش‌تاز پنج زون زراعتی و ده‌ها عراده تراکتور به ریاست‌های زراعت پنج حوزه‌ی زراعتی مانند کابل، ننگرهار، بغلان، هرات و بلخ می‌گوید، فراهم‌سازی دستگاه‌های هموارکاری 11میلیون و 600 هزار افغانی هزینه برداشته که از سوی پروژه‌ی آب در مزرعه‌ی وزارت زراعت، خریداری شده است.

به گفته‌ی آقای درانی، هر یک از این دستگاه‌ها 322 هزار افغانی ارزش دارد که 30 درصد هزینه‌ی آن را دهقانان و 70 درصد آن را وزارت زراعت به گونه‌ی رایگان پرداخته است.

آقای درانی می‌گوید که این دستگاه‌ها برای هموارکاری و مسطح‌سازی زمین به‌کار می‌رود و این خوبی را دارد که دهقانان می‌توانند به‌واسطه‌ی آن به شیوه‌های عصری و با آب کم، کشت‌و‌کار کنند. کاهش هزینه‌ها و افزایش بازدهی زمین از دیگر پیامدهای این دستگاه‌هاست.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام