تلاش‌ها برای افزایش 15 درصدی بودجۀ معارف

شماری از نهادهای مدنی برای پشتی‌بانی از آموزش و پرورش با کیفیت در افغانستان، از شورای ملی می‌خواهند بودجۀ وزارت معارف/آموزش و پرورش را 15 درصد افزایش دهد.

جنبش پشتی‌بانی از آموزش و پرورش با کیفیت در افغانستان و شمار دیگری از نهادهای مدنی امروز (چهارشنبه) در نشستی خبری در کابل پایین‌بودن کیفیت آموزشی، کم‌بود آموزگاران مسلکی، نبود ساختمان برای مکتب‌ها، نبود کتاب‌خانه، میدان‌های ورزشی، آب‌آشامیدنی، نبود تشناب‌های بهداشتی و چوکی و میز را از مشکلات اساسی آموزش و پرورش کشور عنوان کرده و خواهان افزایش 15 درصدی بودجۀ برای این وزارت شدند.

اما شماری از کارشناسان حوزۀ آموزش و پرورش، طرح افزایش 15 درصدی بودجۀ این وزارت را معقول نمی‌دانند.

بخت‌محمد بختیار، رییس روابط فرهنگی آکادمی علوم افغانستان در گفت‌وگویی به سلام‌وطندار می‌گوید، با توجه به ظرفیت پایین وزارت معارف در مصرف بودجۀ سالانه، طرح افزایش بودجۀ این وزارت، منطقی نیست.

بودجۀ وزارت معارف در سال گذشته از مجموع بودجه 12.5 درصد بود که با افزایش 0.5 درصدی در سال مالی جدید، به 13.07 درصد رسیده است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام