ترکمنستان در بندرهای تورغندی و اندخوی مراکز آزمایش کرونا ایجاد می‌کند

قربان‌قلی بردی محمدوف، رئیس جمهور ترکمنستان در تماس تلفنی با رئیس جمهور غنی گفته است که کشورش در نظر دارد  تا در بندرهای تورغندی و اندخوی در ولایت‌های هرات و فاریاب دو مرکز آزمایش سریع ویروس کرونا، ایجاد کند.

ارگ ریاست جمهوری با نشر خبرنامه‌یی نوشته است که در این گفت‌وگوی تلفنی که پیش از چاشت امروز (چهارشنبه، 7 جوزا/خرداد) انجام شد، دو طرف در بارۀ گسترش روابط اقتصادی و بازرگانی میان دو کشور نیز صحبت کرده‌اند.

بر بنیاد خبرنامۀ ارگ، رئیس جمهور ترکمنستان افزوده است که پس از این تمامی موترهای بابری و محموله‌هایی را که از این بندرها می‌گذرند، ضدعفونی می‌کنند.

رئیس جمهور غنی این اقدام ترکمنستان را در زمینۀ جلوگیری از گسترش ویروس کرونا مهم خوانده و از آن استقبال کرده است.

آقای غنی دستور داده است که وزیران خارجۀ دو کشور روی این موضوع کار کنند.

در این خبرنامه آمده است که همچنان هر دو طرف در بارۀ گسترش روابط اقتصادی منطقه‌یی و حل مشکلات ترانزیتی نیز گفت‌وگو کرده‌اند.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام