تأخیر در پرداخت معاش آموزگاران باعث بسته‌شدن مکاتب شد

صدها تن از آموزگاران شش ولسوالی کندز در اعتراض به پرداخت‌نشدن معاش 5 ماهه‌شان دروازه‌ی مکاتب را بسته‌اند و می‌گویند تا زمانی که معاشات‌شان از طریق معتمد پرداخت نشود، مکاتب را بازگشایی نمی‌کنند.

اما امرالدین ولی، عضو شورای ولایتی کندز می‌گوید، طالبان آموزگاران معترض را وادار کرده‌اند تا این خواست‌ها را مطرح کنند. به گفته‌ی آقای ولی، مسؤولان ریاست معارف کندز نیز زمینه‌ساز چنین کاری شده‌اند. 
محمدرستم احمدی، سرپرست ریاست معارف کندز می‌گوید، در اثر تقاضای آموزگاران و ایجاد شفافیت، ریاست معارف تصمیم گرفت معاش‌ها از طریق بانک اجرا شود.

در مجموع،  ۵۰۷ باب مکتب در ولایت کندز وجود دارد که ۱۲۱ باب آن در مرکز فعال است اما بقیه در ولسوالی‌های کندز واقع شده و از حدود ۱۰ روز بدین‌سو بسته است. بیشتر نقاط ولسوالی‌هایی که آموزگاران آن‌ها در اعتراض به عدم پرداخت معاش‌شان مکاتب را بسته‌اند، در اختیار طالبان است.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام