تأثیر پرسش‌برانگیز ماه رمضان بر بهای مواد غذایی در کابل

شماری از پایتخت‌نشینان با انتقاد از افزایش بهای مواد غذایی در ماه رمضان می‌گویند، همه‌ساله دکانداران بدون دلیل بهای مواد غذایی را در این ماه بلند می‌برند؛ اما حکومت هیچ نظارتی از بازار ندارد.

به گفتۀ باشندگان کابل، بلندرفتن بهای مواد غذایی آنان را با دشواری‌های زیادی روبه‌رو می‌کند.

دو تن از باشندگان پایتخت می‌گویند، در دیگر کشورهای اسلامی بهاد مواد غذایی در ماه رمضان کاهش می‌یابد، اما در افغانستان عکس این اتفاق می‌افتد. به هر حال، مردم با وضعیت اقتصادی خرابی که دارند نمی‌توانند دست به خرید نیازمندی‌های‌شان بزنند.

با این حال، دکانداران مندوی شهر کابل نیز افزایش بهای مواد غذایی را تأیید می‌کنند. آنان می‌گویند، در بهای هر کیلو لوبیا، نخود و دال 10 افغانی تغییر آمده است؛ بهای یک بوری آرد که در گذشته 1080 افغانی بود حالا به 1150 افغانی رسیده است؛ بهای یک بوری برنج از 2050 افغانی به 2200 افغانی افزایش یافته و بهای یک بشکه روغن 16 لیتره نیز از 1020 افغانی به 1070 افغانی رسیده است.

مسافر قوقندی، سخنگوی وزارت سرمایه‌گذاری، صنعت و تجارت در گفت‌وگو با سلام‌وطندار ضمن تأیید افزایش بهای مواد غذایی در بازار کابل می‌گوید، آنان در همکاری با بخش خصوصی کمیته‌یی را برای نظارت از فروش مواد غذایی در بازار ایجاد کرده‌اند و با افرادی که مواد غذایی را بلندتر از بهای مناسب آن بفروشند، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

همه‌ساله هنگام فرارسیدن ماه رمضان بهای مواد غذایی در بازار پایتخت افزایش می‌یابد و مسؤولان حکومتی هم از نظارت بر بازار سخن می‌گویند؛ اما در واقعیت از چنین نظارتی بر بازار خبری نیست.

به اشتراک بگذارید:
به اشتراک گذاری بر روی facebook
به اشتراک گذاری بر روی twitter
به اشتراک گذاری بر روی telegram
به اشتراک گذاری بر روی whatsapp
به اشتراک گذاری بر روی email
به اشتراک گذاری بر روی print

این مطلب در آرشیو سلام وطندار ذخیره شده است.

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام